Jump to content

ZuX

The X
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZuX

  1. ocu li ja ili da prepustim vama?

    rofl,ako ne znas rad sa gg-client-om ostavi se kompjutera idi bacaj loptu..ne razumijem sto je tu tesko da se radi...

    prvo se registrujes na njihov sajt(sign up)...onda fino login kad skines doticni program(gg-client)..

    tu ces vidjeti masu igara...ti biras TFT(ako oces da igras obican war) ili TFT RPG(ako oces da igras dotu,dday,'n' shit)...kada udjes u neku sobu(primera radi,Europe Dota Room 1),prvo biraj Settings pa nadji war3.exe fajl u warcraft direktorijum(tamo dje si ga instalira)..

    posle toga samo start game,ides u Local Area Network i vidis igre..

    sad zavisno od tvoje verzije i vrste war3.exe(dal je crack-ovan-no-cdcrack ili koristis daemon tools,a war3 ti je original) fajla ti ces ili vidjeti ili ne vidjeti :P :P igre...

    tipa ako je verzija war3-a na tvom PC-u 1.20e ti neces vidjeti onog koji je kreira' igru a koji ima 1.21...

    ne treba preterani IQ da imas kako bi znao gg-client da koristis...kad smo vec tu,IQ ti ni ne treba kako bi korisito gg-client,samo ti oci trebaju... :(

    edit: e da,gg client je program koji radi na principu VPN-a(virtualne privatne(lokalne) mreze)...znaci kao da si u igraonicu ali virtuelno :) (jedan room predstavlja jedan network,u ovom slucaju) or smth :)

  2. virtuelni tard, jedini lik na celom bnetu koji me drka... bolje je i ovako gubit vs jacih nego dobijat 5-0 nabse

    losh ti trip...ti kad kenjas,sve je ok,a kad drugi kaze nesto sto tebi ne odgovara ili sto te eventualno nervira,nista nije u redu.

    necu da se raspravljam oko ovoga,ja sam samo dao moje misljenje o ovim poslednjim 2 kola takmicenja,jer ne mogu da vjerujem da gube,jer ipak,navijam za cube -_-

    daleko sam ja od tard-a,sto ne bih bash rekao za tebe,gospodine.ne znam kakvo je sad ovo ponasanje,da odmah pocnes svadju sa nekim...samo nek si mi zdra'o,ja sam svoju diskusiju zavrsio :)

  3. ne znam zasto,ali ja sam tog heroja iako je imao mekansm,vladmirs offering,diffusal blade,boot of travel,vitality booster drao sa Priestess of the moon...starfall,onda ona strijela(geomancer ima 4 lika,nema sanse da promasis :P)+ imao sam maelstorm :P nije los heroj ali nije ni toliko imba :)

  4. crnogorci smesni, za ovaj zadnji wcg organizovali su ga extra nema sta, 2 dana pre wcg-a u jutarnjom programu ga najavili, niko nije znao dosao lik iz te igraone gde se odrzava dobio 2-3 noba, i rekao ide u moncu da se zajebava a ne da igra. Tuga ste [xx(]

    ti ocito nisi cuo celu pricu..

    idi na www.cafemontenegro.cg.yu/forum

    pa Game Server CG i ima jedan sticky topic WCG Kvalifikacije u Kotoru..ja sam se kidao od smjeha koliko je onaj leek ''Igi'' gorio ostale clanove foruma...neki su ga psovali i sl..covek je samo iskoristio priliku i namagarchio ove pobunjene koji nisu znali za tour..ima chak i postovanih slika tamo..pogledaj,smijaces se,vjeruj mi

    i taj sto je dobio u kotoru sigurno nije imao samo 2-3 protivnika vec dosta vise..ali fora je u tome,da je mickey znao za tour,sabio bi ih sve ;) mickey>justanothercopy>onaj sto je dobio u kotoru(infiltrator) => mickey>>infiltrator(tripo) :)

  5. nisam bio sa caletom vec sa ujakom..nisam znao dje se nalazi taj objekat de se odrzavao eswc pa sam mu reka da mi pokaze :) (dosao za vikend malo kod njega bzvz,bilo mi dosadno u ulcinj,pa reko taman da kod brate od ujaka da narezem par serija,filmova i sl :P)

    kad su mi rekli:e ovaj decko je iz crne gore,evrope...stranac rofl! a jedna lik iz vojvodine mi daje smoki i kaze:evo ti jedi ovo,posto ste tamo u crnu goru gladni,pa mi moramo da vas hranimo :)

    sto pitas?

  6. LOL bullseye izvlacis iz konteksta!!!! pa ja znam engleski bolje i od tebe i od zerox-a zajedno ahahhaha...a kako sam se smijao...i to ne samo da znam bolje od tebe engleski bullsey,nego i sam rad na racunaru..zato molim te,procitaj tudje postove 2 puta i razmisli sta si procitao..

    posle tvog quote-a sam takodje naveo kako me ne zanima doticni incup,barem ne trenutno...''zasto bih prevodio tu 1 stranu kad me ista ne zanima?''

    oprastam ti

  7. ja ZNAM da ovo nisi mislio na mene...jer ja ne kukam -_-

    ispostovacu tvoje misljenje samo zato sto si stariji i zato sto si postovan covjek na wc3 sceni

    PS.izvini ocito ne shvatam vrijednost incup-a,jer nikad nisam igrao na doticni,ne znam de ima da se prijavim,a i na kraju krajeva,trenutno me to ne zanima...jbg ti moras da ispadnes u pravu,jer cu u suprotnom slucaju da dobijem ban :)

    inace gledam ovaj wc3 topic kako svakim danom sve vise i vise tone u propast...ma..nista,necu da trosim rijeci,odustajem :)

  8. ovamo u ulcinj u igraonicu -_-

    cheater = shinter

    ALT+F4 ili f10 E Q = ''ajmo jedno taktichko''

    iskoristiti flask water = cuclati bochicu

    aghanims scepter = plavi orb

    mekansm = mehanizam

    dagon = dagun

    hand of midas = midina ruka (jednog lika zovemo mida(milos),prilicno je jak,pa po njemu midina ruka :P)

    toliko za sada ;p

    PS.ja nijedan od ovih izraza ne koristim sem ''ajmo jedno takticko''

  9. uuu...vidim vi ovde igrate samo vs lvl 45+ igraca...ovi ispod su sve noobovi izgleda...

    430-429 score...pa brate,neko ne igra stalno ozbiljne partije...ne znam za vas,ali ja 1/2 mojih partija odigram na neki shuljav rush ili partiju bez heroja -_-...a to sto sam slab i u ozbiljnim,to jesam :)

    sharky,nema svrhe da im objasnjavas dok ne pobedis grubby-a OLOLOLOL

    ka djeca ste..pa cak i ja sto sam noob,pa nikad nisam rekao nizasta da je imba :)

×
×
  • Create New...