Trans-Lucky Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Sad je tacno 21:00.Ne mogu da se konektujem na evropski server.Na sve ostale mogu.Jel zna neko sta se desava? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Meni radi.... To shto samo tebi ne radi ne znachi da je pao server :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 11, 2006 Author Report Share Posted May 11, 2006 Znaci svi serveri mi rade.Samo evropa ne radi... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Znaci svi serveri mi rade.Samo evropa ne radi... ← Znaci pao je server, brzo javi blizardu da poprave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 lol goga postao zajeban shtoslija .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 11, 2006 Author Report Share Posted May 11, 2006 Znaci pao je server, brzo javi blizardu da poprave. ← Pitam retarde defektni da vidim jel do blizarda ili do mog rutera(do cega je i bilo).Tako da sftu.N00b Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Pitam retarde defektni da vidim jel do blizarda ili do mog rutera(do cega je i bilo).Tako da sftu.N00b ← Do tvog rutera je, ako znash shta je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 gogo zamalo pa satan ne zna vise o kompovima od tebe ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 I meni se deshavalo da nemogu na evropu... boze moj sacekas 2-3h i onda mozes A ova dvojica moraju da se svadjaju na svakom topicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 sad ponovo cripple fight satan-vs-goga nerds war, ko zna vise kompu gougougou! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 12, 2006 Author Report Share Posted May 12, 2006 (edited) I meni se deshavalo da nemogu na evropu... boze moj sacekas 2-3h i onda mozes icon_smile_cool.gif A ova dvojica moraju da se svadjaju na svakom topicu icon_smile_dead.gif Zbilja?A zasto jel znas mozda?Nisam imao nikoga aktovnog u MSNu ko igra war,tako da nisam imao gde da pitam.Zato sam i digao ovaj topic.Elem ja sam sinoc cackao neke rute pa sam izgleda sjebao nesto.Drndao sam portove za host itd... sad ponovo cripple fight satan-vs-goga nerds war, ko zna vise kompu gougougou! Cripple fight?Ne necu da bijem bogalje to i sam znas iz iskustva. Do tvog rutera je, ako znash shta je to. E brate da ti kazem nsto iskreno.Kad sam te video prvi put u Deusu pomislio sam da si dosao preko neke vladine organizacije koja se bavi cuvanjem dece sa daunovim sindromom.Pa kad sam pitao onda su mi rekli da si ti Goga.So fuck off retard... Edited May 12, 2006 by SATAN Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 korak po korak Gogu ce da mrzi 110% ljudi koji igraju war :) Satan rulz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 dobra je i zemlja pa je gazimo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 (edited) dobra je i zemlja pa je gazimo ← ovo moram da zapishem u blokce ;)))) edit: eh da, sto se tice problema, desava se da dobijesh "kratkotrajni" ban sa evrope, moze da traje od 15-20 min do par sati, verovatno si mnogo radio log in log out ili pravio previshe akauntova ;P Edited May 12, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Ili proveravao chlanove novog klana ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 12, 2006 Author Report Share Posted May 12, 2006 edit: eh da, sto se tice problema, desava se da dobijesh "kratkotrajni" ban sa evrope, moze da traje od 15-20 min do par sati, verovatno si mnogo radio log in log out ili pravio previshe akauntova ;P E to jeste. Evo pitanje je resio GHOST.Imas pivo od mene.Preko tog rutera ide jedno 10ak ljudi koji igraju war.Eh sad svi su nestali sa msna kad je bnet prestao da radi. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 E to jeste. Evo pitanje je resio GHOST.Imas pivo od mene.Preko tog rutera ide jedno 10ak ljudi koji igraju war.Eh sad svi su nestali sa msna kad je bnet prestao da radi. ← pa slican problem je imao deus ;), kad klinja od 9 god (daj boze) pokusava da udje u partiju koja josh uvek nije napravljena i spamuje join ;))) i samo vidish svima dvadesetominutni ban, mare za malo da dobije srcani napad ;D , nego, sta mi je sa avatarom, vidim neko je ceprkao po forumskim fajlovima ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 13, 2006 Author Report Share Posted May 13, 2006 Dada.resicu ja to drugacije :) MT je cudo kao ruter :D Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 dobra je i zemlja pa je gazimo ← Haha ,Don Vladica in action Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts