darkman Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 khm... da skratim pricu ! zanimaju me cene rolera "RollerBlade" u Beogradu i Novom Sad-u ,tj. gde je jeftinije :) peace! Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 www.google.com pa se malo iscimaj , obozhavam ljude koji oce sve na tacni...ccc Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 brate djuseru, oladi malo, dechko lepo pita za cene u beogradu i novom sadu, znash koji je cim da se nadje to na guglu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 khm... da skratim pricu ! zanimaju me cene rolera "RollerBlade" u Beogradu i Novom Sad-u ,tj. gde je jeftinije :) peace! ← pa da kazes koji model RollerBlade-a mozda bi ti neko i rekao... RB ti je marka za roske kao sto je Nike marka za sportsku opremu,kao kada bih ja pitao , koja je cena Nike patika a nike patika ima milion modela... tako i rb roski imas brdo modela i da google je tvoj najbolji prijatelj Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 auuuu...kapiram da te zanimaju fitnes...tako da bi one trebale biti nesto jeftinije u bgdu...cene onih boljih modela ti se vrte izmedju 6500, pa do 10ak hiljada, mozda cak i vise sad...jeste da je razlika velika...ali je fora sto recimo ove jako skupe imaju svakakva sranja za zglobove, metalnu sinu i bla bla...kazem ti poenta je samo sta oces...i sta ti treba. ako te zanimaju agresiv, onda zaebi roller blade...uzmi neki usd recimo...to ti bez 13000 ni videlo nije...eto. ako te zanima bas nesto posebno iscimaj me na pm. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) RB dealer : STRING D.O.O. BEOGRAD DOJRANSKA 11 11000 BEOGRAD YU Serbia TEL +381114443297 Edited January 27, 2006 by n'Lad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 lepo ti mjau reche...zavisi za shta ih ocesh... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 (edited) k i get it .... izvinite shto nisam bio detaljniji ,javicu se kasnije ako bude bilo potrebno.Hvala na pomoci and c ya. i kao shto sam i ocekivao.... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited January 27, 2006 by darkman Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 brate djuseru, oladi malo, dechko lepo pita za cene u beogradu i novom sadu, znash koji je cim da se nadje to na guglu? ← Koji je cim evo ja sam nashao za 3 sekunde , ukucash extreme sport shop novi sad beograd i izbaci ti krdo sranja sa virtualnog grada i uzmesh lepo broj telefona nazovesh i pitash... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 (edited) @juicer. trazio sam na googlu ,pitao sam sve koje poznajem... i naravno postavio ovde topic jer sam predpostavljao da ima neko ko ce pomoci! uglavnom sad je sve k i slobodno admin moze da ukloni topic ako nekom smeta... peace! Edited January 28, 2006 by darkman Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 evo ja imam bas rollerblade aggressive rolere.. platio sam ih 11.000 :P pre 2 godine mislim nevozam ih puno nesto od kad sam se slomio onako bas bas (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 jbg-a zakasnio si ... Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts