DexyForEVER Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Hocu da kupim WOW, ali ne znam nista o igri. Mozete li mi reci kakva je uopste ova igra; da li je klasicna strategija (razvijanje, pravljenje vojske itd.) ili se samo igra sa herojem i da li je RTS ili potezna??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 igra nema veze sa strategijom , WOW je MMORPG (massive multiplayer online roleplaying game ) tj fazon sta znam Diablo , samo mnogo bolje uradjeno ( 3D fkors) i to sto je online ( Mnogo igraca u isto vreme povezani internetom na jedan od servera . hehe , nemoj da mislis da sam neki ozbiljan baja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 bez uvrede ali zasto bi neko hteo da kupi igru o kojoj ne zna apsolutno nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 bez uvrede ali zasto bi neko hteo da kupi igru o kojoj ne zna apsolutno nista? ← Zasto bi neko otvorio uopste ovakav topic pre nego sto procita sticky-je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Brate meni ovo smrdi na neko zajebavanje....mislim da neko oce da da 50eura na igru a da nezna ni koji je zanr....ma ajde... Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Pa igrica je upravljacka strategija. Mnogo slicna SIMS-ima i imas svog lika koga unapred napravis i pravis mu kucu, trazis devojku, cilj ti je da se ozenis i kupis vilu na obali Wetlands-a... OMFG :) Kakva pitanja :) I to na kom mestu. Ljudi se dogovaraju kad ce na Onixya-u, a on pita "Sta je wow?" :) Pa, za to postoji zvanicni sajt www.wow-europe.com pa citaj brate i vidi screenshotove. P.S. Predlazem ti da procitas internet bon-ton sti se tice pisanja velikih slova. A, pootovo podebljana caps slova. Ja bi ovu temu izbrisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 nemoj filler tako, covek je hteo da ostavi impresion :DDDD Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Pa igrica je upravljacka strategija. Mnogo slicna SIMS-ima i imas svog lika koga unapred napravis i pravis mu kucu, trazis devojku, cilj ti je da se ozenis i kupis vilu na obali Wetlands-a... OMFG :) ← LOL Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexyForEVER Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 Pa nov sam u ovome i samo se malo raspitujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 (edited) @Fillerco Moram da priznam da sam se ozenio i kupio veci televizor :D Edited August 31, 2005 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Hheheh gde imas kucu? Ja se smuvah sa nekom elfico-m al bi roknuo onu sylvanu :) Kazu dobra u krevetu a ladna ko spricer :)) Sad sam se skrasio western plaguelands, kupio kucu, imam pasce kao pet-a deca trce lvl 2 i tako... :) Zivot ne moze biti bolji, a krevete sam sad kupio u AH epic, daju mi cak do +50 stamine :P @Cold Fingers Bio skoro u zf-u drop samsungov jedan, al ebga roll mi bio 10 :( P.S. ala se*em ne mogu sam sebi da se nacudim :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts