Roka Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Dajte ljudi na svim turnirima do sad su isla prva dva iz grupe. Ima 32 ekipe igra se 2 dana a plato ima dovoljno racunara. Aj razmotrite to jos jednom ja mislim da se sve ekipe slazu sa ovom idejom. Poz svima Roka. Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 nema to veze sa brojem racunara jer kolo kao kolo mora da se ceka da se zavrsi satnica je okacena sa ubacenim promocijama sponzora i svim pratecim desavanjima, tako da i zbog tv prenosa sigurno promena nece biti u navedenom takodje promena u sistemu takmicenja nedleju dana pred turnir sigurno nece biti Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 naravno da je bolje da idu 2 ekipe iz grupe ali jbg tako je odluceno gl svima mi ne dolazimo iz nekih personalnih razloga Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 TNX RaveN...! ? Ma bez obzira na sve, tur mora da kasni pa to ti je ... to ne moze da se sprechi ... ne znam za ekipe iz unutrashnjosti ali ekipama iz bg-a bi trebalo da bude opusteno... jer je to donekle svima blizu... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 budi prvi u grupi i reshio si probleme ;D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 Sto se mora nije tesko :D Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts