exile Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 (edited) Ko sto pise u naslovu, prodajem Nokiu 5800 Xpress Music! Telefon je perfektno ocuvan, UVEK nosen u futrolici (bas zato da bi i bio ocuvan jelte), nikad nije ispadao (srecom), uvek mazen i pazen. Sve naravno radi savrseno, ne baguje, nema pokvarenih dugmica, ili bilo sta slicno tome. Svi znate sta ovaj fon sve ima, touch screen, pa od GPS-a do Wireless-a, slusanje muzike itd itd.. U paketu dobijate: - Telefon - Originalni punjac - Memorijsku karticu od 8 GB - Olovkicu koja ide uz njega - Originalni mini-dvd disk za kompjuter - Kabl za povezivanje Nokije sa TV-om - Originalna zastitna tvrda plastichna futrola - Mekana zastitna futrolica - Stalak za telefon, dobar za gledanje filmova - Kabl za povezivanje sa kompjuterom preko USB-a - Punjac za kola (zaboravih da ga slikam, ali ide i on u paketu) - Trzalica, crvene boje - I naravno originalni hands free set, znaci slushalice + remote + krpicu za brisanje, kao poklon. Telefon je hakovan, potpisuje sve unsigned aplikacije, sto znaci da sve aplikacije koje skidate sa neta mogu da se instaliraju na njega bez problema. Od programa trenutno se na njemu nalazi: - Najnovija verzija softvera, v 51.0.006 - Garmin GPS navigacija, testirano, radi, perfektno bode lokaciju :) Koristio sam ga cak jednom prilikom i u inostranstvu, tako da je i tamo pomogao. - Nokia Maps (standardno sto i ide uz fon uvek) - Gomila Wallpaper-a (preko 500 komada) - Par lepih tema (nisam puno hteo da se bakcem ovime) - Gomila korisnih aplikacija, od Opere mini do x-plore-a, MCleaner-a (koji vam recimo skriva poruke koje pristizu, i tako te stvari), Photo browsera, SMS timer-a, Quick office-a (citanje pdf-ova, word fajlova, excel fajlova..), Smart Movie za gledanje filmova, pa facebook i myspace aplikacije, i jos gomila drugih jako korisih, da ne nabrajam vise.. I svi su poredjani uredno po folderima. Naravno, ukoliko kupac zatrazi, mogu da ga vratim na originalne factory settings, sa sve onim tutorijal filmicima i ostalom sto dolazi kad prvi put upalite fon. Mada preporucujem da se ostavi sa svim ovim aplikacijama, da vas sacuva od istaliranja svega ispocetka. Na kraju, slike aparata i svega sto ide u paketu: Cena: samo 150 eura - Zamene me ne interesuju, samo kesh - Licno preuzimanje u Beogradu ili Pancevu, gde ce kupac sve lepo to da vidi, proveri, procacka, da se licno uveri da sve radi kako treba :) Kontakt na 063/383-191 (Milos) ili na exileus@gmail.com ili na pm, gde god vam je laske. Edited September 14, 2010 by eX1|e Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Telefon je perfektno ocuvan, UVEK nosen u futrolici (bas zato da bi i bio ocuvan jelte), orly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 14, 2010 Author Report Share Posted September 14, 2010 Ne spamujte mi topic, plox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 14, 2010 Author Report Share Posted September 14, 2010 Dodata i trzalica i obican punjac, zaboravio sam da dodam to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 coka resio da uzme ajfon! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 14, 2010 Author Report Share Posted September 14, 2010 Vec sam uzeo ko Perin! I ne smarajte topic sad ozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 brate, treba da nam budes zahvalan jer ga stalno izbacujemo na vrh new contenta! a onaj ko hoce da uzme uzece ga srali mi ili ne! nezahvalni stvore. The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 I ne smarajte topic sad ozbiljno OR ELSE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 Prodato Revu, moze lock! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts