VoOdoO_MaN Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Bash me briga ko su tebi drugari, ja te pitam kako je bilo! ali ako kazhesh da vas je sve karao laptop i da je to vredelo onda verujem ti ! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ej disk dzokeju pruskanje, bilo je CAROBNO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) Bash me briga ko su tebi drugari, ja te pitam kako je bilo! ali ako kazhesh da vas je sve karao laptop i da je to vredelo onda verujem ti ! uspeli smo da gurnemo i mish u oko Edited November 5, 2008 by daki_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 5, 2008 Author Report Share Posted November 5, 2008 Bash me briga ko su tebi drugari, ja te pitam kako je bilo! ali ako kazhesh da vas je sve karao laptop i da je to vredelo onda verujem ti ! hehe Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts