99Dre Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 jel si jebo sve nislijske seljancice be? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 sta si time teo da kazes mali mare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Puls ekipa dolazi. (samo note posto je user iz ekipe banovan :D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted October 18, 2008 Author Report Share Posted October 18, 2008 (edited) 1. 4gl (BG) 2. pilgrim (BG) 3. GM (BG) 4. kings(KV) 5. hasan and greedy (NI) 6. 4GW(ForGoodWeeD)(KG+BG) 7. kgmix(KG) 8. kgmix(KG) 9. ksmix(KS) 10. Puls(BG) To je to za sad mozda sam nekog zaboravio.Sta je sa Kobricom,Fedovcima,Vranjancima,Inferno,Dzajom,FW ili Fl kako vec(rio),silencio,subotica(chezy),palmini tigrovi(jagodinci),h34dHuNt3R,exetut0r,priboj......?????????? I nemojte da spamujete pajseri Edited October 18, 2008 by Paradoks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 palmini tigrovi(jagodinci) Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 onidz :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) sta se ti javljas marko jedan ko nijedan? de je stepa sa ekipom ? edit: i sta je sa novosadskim bekrijama? Edited October 19, 2008 by Android@_@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZooM Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 4gl uzima turnir spammm!!! :))) Quote Ognjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 mi ne dolazimo [dolaze 2-ica sa Tominom ekipom valjda] jer ja idem na ex u ponedeljak i netju da budem tu taj vikend... anyway glhf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golca Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 e verovatno dolazi 1 ekipa iz Vranja javljam najkasnije do cetvrtka .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 odakle ti ta deziformacija rambe? :D ja dolazim sa gigom i 3 ortaka iz nisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ma meni golca tako reko :) a pitam se samo koja ekipa iz vranja :D mada sve je mogutje, mozhda sam izbachen iz tima a da ja to neznam [kad sam noob]... but still DAMKE GAY i TOMA DRVOSECHA ali imba!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golca Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 bla bla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Evo i Buktopa... Skupicu ja neku bandu da ne ispadne da ns nema dotatim, samo da se raspitam ko je igrao u poslednjih 5 meseci dotu posto ja nisam :)) da mi objasne nove heroje i madjije p.s. jel rosan josh na istom mestu? tako da nas stavi kao 11tu ekipu, cujemo se ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Prijavljujem ekipu SDaM iz vrnjacke banje... Dolazimo 100%... Supported by Ivanke... Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Evo i Buktopa... Skupicu ja neku bandu da ne ispadne da ns nema dotatim, samo da se raspitam ko je igrao u poslednjih 5 meseci dotu posto ja nisam :)) da mi objasne nove heroje i madjije p.s. jel rosan josh na istom mestu? tako da nas stavi kao 11tu ekipu, cujemo se ovih dana ooooo pastir spasilac Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Ipak sam se predomislio, dobicete sutra br.racuna gde ce da upatite pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 nadamo se da je to zajebancija na racun viktora. jer u drugom slucaju 50% ljudi nece ni doci,ukljucujuci i mene (ne zbog para nego zbog smaranja i jurnjave po gradu bzvz) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted October 21, 2008 Author Report Share Posted October 21, 2008 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 toma je hteo da kaze da ce ga mrzeti da ode do poste,popuni uplatnicu ( to garant nume ), i dodje na turnir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 ocu da kazem da me boli kurac da idem na drugom kraju grada da uplatim glupi racun kad mogu da donesem pare lepo na ruke i to je to drugo nepismen si mamu ti jebem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 stO sI bezobrAzan Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) ocu da kazem da me boli kurac da >>>>idem na drugom kraju grada<<<< da uplatim glupi racun kad mogu da donesem pare lepo na ruke i to je to drugo nepismen si mamu ti jebem! AHAH NEPISMEN :))) Naravno da je teshko ici na drugi kraj grada ako sedis u igraonici po ceo dan! Svi u poshte i da se uplati! mare ako mejh ne dodje ti dobijas besplatni ringispil... PA DA ONDA VIDIM MICRO! :) Edited October 21, 2008 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 HAHAHAHHAHHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHA, a za ria ringispil? ^^ Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Ja bi pre na onaj dechji,uvek mi se baca pegla posle ringispila! Edited October 21, 2008 by riO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts