KAPAMA3OB Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Prodajem Iphone 3G, crni, 16GB otkljucan sa universal SIM karticom koju sam kupio ovde za 30E sto znaci da moze da se koristi na nasim mrezama. Kod mene je desetak dana, kupio sam ga u Kanadi zajedno sa zastitnom folijom za ekran (10E) i providnim plasticnim oklopom (20E) tako da apsolutno nema nikakve ogrebotine ili nesto slicno. Imam originalnu kutiju sa uputstvom i sve dodatke naravno. Cena 600E barosvladimir@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 brate samo jedno pitanje - jel to sa tim smirglanjem kartice i usimom zaista pouzdano? mislim el ti rade sve funkcije na telefonu 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Mislim da to sljaka ok, mada misljenja na netu su oprechna, od odlicnih utisaka do nezadovoljnih likova kojima je signal nizhi od realno ocekivanog... Anyway, pitanje je vremena kada ce se pojaviti softverski unlocker... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPAMA3OB Posted September 29, 2008 Author Report Share Posted September 29, 2008 Telefon radi odlicno sa universal sim dodatkom, nema govora u losem signalu ili slicno. To znaci da je telefon otkljucan a da bi mogao da instaliras sav softver po zelji telefon treba i da se jailbrejkuje sto ja nisam uradio, to ostaje buducem vlasniku. To se radi softverski i ne kosta nista za razliku od unlockinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 znaci radi u fullu i gps i wifi i kamera bez problema? 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 full extra matori reko mi lik na fejsbuku na stranici Iphone fun club`a!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPAMA3OB Posted September 29, 2008 Author Report Share Posted September 29, 2008 Da, rade i kamera i wifi i gps. Stavise sve te 3 funkcije nemaju ama bas nikakve veze sa GSM karticom sem ako koristis gps preko edge/3g interneta pa ti za to treba kartica. Ako neko hoce da koristi telefon kao wifi platformu i kameru nikada ne mora u njega ni da stavlja nikakve kartice. Jednostavno na telefonu radi sve, jedino treba da se softverski jailbrejkuje da bi na njega mogao da instaliras programe po volji sto je moguce uraditi vec sada a bice i mnogo lakse jer novi softveri za to stalno izlaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 full extra matori reko mi lik na fejsbuku na stranici Iphone fun club`a!! lol, pitaj ga da me pusti da se uclanim u taj bklu:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts