HaAsAn Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ti verovatno znas?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nennad_ Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 (edited) nije trema nikako, vec fax, ustajanje 5 dana u 7 ujutru a da igras turnir u 12 sati gde to ide, onda igras kod burazera na mish na koji nisi naviko niti mozes za samo jednu partiju, video si i sam kako se heroj vraca, ne moze da se klikne + tastatura takodje malo nezgodna + nisam imao vent + mi se mega spavalo + greedy isti problemi, kad sve ovo sagledas ispade da smo imba odigrali :D;D:D, i sry za post gore juche sam dosho mrtav sa nekog smor rodjendana Edited October 18, 2008 by Nennad_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 nije trema nikako, vec fax, ustajanje 5 dana u 7 ujutru a da igras turnir u 12 sati gde to ide, onda igras kod burazera na mish na koji nisi naviko niti mozes za samo jednu partiju, video si i sam kako se heroj vraca, ne moze da se klikne + tastatura takodje malo nezgodna + nisam imao vent + mi se mega spavalo + greedy isti problemi, kad sve ovo sagledas ispade da smo imba odigrali :D;D:D, i sry za post gore juche sam dosho mrtav sa nekog smor rodjendana nisi nista rekao na to da zero ne zna sta je cancel attack... to nisma mogao da verujem... mogli su fb uzeti bez problema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts