Nolofinwe Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Naime prodajem ps3 kupljen istog dana kada je izasao mgs 4:P sve radi perfektno, jako malo koriscen. znaci i dalje je pod garancijom naravno, kupljen je u Game-S prodavnici u decanskoj. Verzija od 40 gb-a, ima jedan dzojstik, 3 igre( MGS 4,Lair i resistance), igre su takodje u perfektnom stanju. Razlog prodaje: Ukapirao sam da nije ovo za mene mgs 4 je stvarno savrsenstvo od igre i ne kajem se ni 1% ako sam kupio ovo cudo samo zbog toga, ali nista sem toga mi ne odgovara. bolje nek se neko igra, nego da meni skuplja prasinu, a ja kupujem novu konfu ako ovo uspe Cena je 400 evra, mislim da je ok jer je sve u ok stanju i nije puno koriscen. Uz ps3 se naravno dobija i njegova kutija, racun itd. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nolofinwe Posted September 23, 2008 Author Report Share Posted September 23, 2008 Nova cena 380 evra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts