BGCorganizacija Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Posto je prethodni topic bio skroz zatrovan spamovima, a nije lepo trovati ceo info, dogovorili smo se da ovo bude topic za prijave, najave, pitanja, spam i tome slicne postove. Sve informacije o turniru mozete pronaci (i dalje) Ovde!!! BGC :) Cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 e moze li neko da mi kaze da li ce biti dozvoljeno da udjemo u igraonicu/igraonice, i da gledamo druge mecheve, ili cemo da se zaledimo napolju kao sise? Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 e moze li neko da mi kaze da li ce biti dozvoljeno da udjemo u igraonicu/igraonice, i da gledamo druge mecheve, ili cemo da se zaledimo napolju kao sise? Mogu ja da ti kazem :) Druge meceve mozete da gledate, dakle da. Necete da se zaledite napoljU kao sise, dakle ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 Posto vec nece edit ovde... Evo cisto da se ne zaboravi :) Update nagrada: http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1275527 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted October 12, 2008 Author Report Share Posted October 12, 2008 Zamolili bi` sve ekipe da sto pre izvrse uplatu i istom osiguraju svoje mesto (slot) na turniru. Ovog trenutka slobodno smemo da tvrdimo da je fond nagrada veci od 1000 eura. :) S`postovanjem BGC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 '4¬ 0teamwork 4¬ [HeadSponsor] 0BirdPC - www.birdpc.hu 4[OtherSponsor] 0www.donsystem.hu 4[Next event] 0Balkan Gaming LAN @ Serbia!!! (international - 64 team) 4& 0TotalGaming eSports Day (CS:S) @ Budapest' izgleda da nam drugari madjari dolaze u posetu na turnir :)))) inace top2 ekipa tamo :) Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 jel to onaj rnkkkkk,ili kako vec sto mu ga pusis na steam-u svaki dan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 MI IMAMO mRKa A ONI nRka Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Kobrice brate... Aj da te pitam ovde javno, kad planiras da objavis nezvanicne prijave za turnir, zanima me ko se sve prijavio do sada... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) pitaj me javno :),ja cu ti javno odgovoriti , politika nase organizacije da niko licno ne odgovara u ime turnira,a planiramo da prijave objavimo kroz 3-5 dana,i to necu uraditi ja nego BGCorganizacija koja stoji iza svega i koja iza sebe ima strateske partnere kao sto je imala wcg organizacija . jel smo se razumeli ? Edited October 16, 2008 by kobricaaa Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Chill out brate, samo lagano... Shta se cimash, pitao sam te opushteno bez tenzije... Lepo mi odgovorish i to je to... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 ko stvara tenziju ? stavio sam smajli valjda si primetio na pocetku recenice :) :) :) , a i mislim da sam odgovorio korektno tj bas onako kako jeste ,pozdraw Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 kobrica se prvo nasmeje pa ti onda isece 1/4 :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Koja je to ekipa iz madjarske? mozhda ih znam posto smo sve oprali tamo :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 teamwork pecin brat iz peshte Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 teamwork pecin brat iz peshte sale bog te ubio , de si ti ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 kuci jebo te pas Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts