Lekler Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Nisam propio pare od juche, ne brini, uplatio sam kotizaciju.. Edited October 21, 2008 by maniaonhold * eeVaN kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Do kad je pozeljno uplatiti pare?! I da li ima onih fazona da se pare donose na dan turnira?! Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted October 21, 2008 Author Report Share Posted October 21, 2008 Postoji, naravno :) Ali ako se pre toga uplati kotizacija u iznosu od 1000 dinara, nakon uplate kotizacije postoji mogucnost donosenja novca na dan turnira (preostali deo od 2000 dinara). Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACONATION Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 cK u najavi ....Samo cekamo jos 1 lika i dolecemo.....Kesh ce se uplatiti ovih dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Postoji, naravno :) Ali ako se pre toga uplati kotizacija u iznosu od 1000 dinara, nakon uplate kotizacije postoji mogucnost donosenja novca na dan turnira (preostali deo od 2000 dinara). Poz Uplaticu sutra 1000 ili ceo iznos ;) Hvala na brzom odgovoru ... Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 nema sta organizacija na nivou !!! a zamislite kada bi se udruzili kobrica / lepra / sviper+bjeli OMG !!! WCG FINAL U SRBIJI krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 e mozda i igramo hahaha ma zezam se ce da igramo nego moram da turiram malo org. posto su svi lepotani i dobri momci :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 • Igracima je zabranjeno tiho kretanje uz pomoc neprekidnog pritiskanja cucanj dugmeta. Uhvacen igrac koristeci ovaj metod može dobiti upozorenje ili gubitak meca po default-u na odluku sudije. (Ovaj metod je drugaciji od kretanja dok je cucanj dugme konstanto pritisnuto) zabranjeno skrolovanje ili silentrun uopste ??? krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 ma skrolovanje 100%,smes raditi na space,ctrl...ili kako vec... arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 pitao sam bgc krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 mora da moze na ctrl, pravilo zabrane silent run-a ,pravilno uradjenog, ne postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 ljudi ovo je novo takmichenje, ako hoce mogu da izmisle skroz nova pravila :D Tako da i mene zanima ono shto je Sale pitao =) @Teshke JEW~ Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGCorganizacija Posted October 22, 2008 Author Report Share Posted October 22, 2008 Trenutno razmisljamo da li da dozvolimo i sr na scrol (tj bind duck na scrol) silent run na tastaturi je svakako dozvoljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) ma kakav duck na scroll...manite se toga edit: jos jedno pitanje za org. - Koliko treba od BG-a do KSh-a vozom ?? Edited October 22, 2008 by n1kola.rage arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 nema voza krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 nema boga izlazi novi protocol 48 cs-a gde ce biti sr skroz izbacen , stay tuned :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 moj predlog je da ne dozvoljavate na scroll :D, iznerviracu se skrcacu monitor kad me ubije neki skrolas sa ledja itd :D I sto kaze jevrejchina, izlazi nova verzija cs-a, ukinuce skroz silent run =)) Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 a shto bi dozvolili pls explanation? :D kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 izaso novi pech nije ukinuto nista nije promenjeno nista, izuzev nekih posve nebitnih stvari, kao sto su maxupdaterate nije vise 101 nego je 100... velika razlika u pm .... islent se glasnije cuje na ctrl malko, ali idalje moze dase binduje na skrol iako po 99.9%pravila nije dozvoljeno.. idalje postoje flashbugovi, silent plant bugovi, sve u svemu djubre nevidjeno... a samo su sjebali 99% nas koji igramo na domacim serverima nek se napuse %$#! -,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 (edited) ne dozvoljavajte na scroll ni slucajno postoji razlog zasto je zabranjeno svuda :P Edited October 23, 2008 by riddium In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANI Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Los potez, mijenjanje protocola nije donijelo bas prevelikih rezultata. Samo mi je drago zbog ovih non steam servera. Silen run se cuje malo jace ali nisma osjetio preveliku razliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 pa realno gledano... teraju "vas" sto igrate na non steamserverima da predjete na steam servere ne znam kako :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 NIKAKO SKROL NIKAKO sjebacete moje prelepo misljenje o ovom turniru NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 TI SI BITAN ! xD I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 PA BRATE VIDIS KAKO ON TAKO VELIKO PISE,TO SAMO ON MOZE,NARAVNO DA JE BITAN! :( ne skrol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts