KoZaK Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Feel The Kill - Steam Liga www.feelthekill-liga.com "Feel The Kill" Steam Liga ce imati 32 ekipe. Ekipe ce se birati po respect-u. Svaka ekipa mora imati minimalno 5 igraca. A maksimalno 7 (5 + 2 izmene) 32 bit igra je obavezna. O tome imate detaljnije u temi "Igra na 32-bit Obavezno" Raspored: 32 ekipe ce biti podjeljene u osam grupa sa po 4 ekipe. U grupama ce se igrati 3 kola, tako da ce igrati svako sa svakim u grupama. Nakon toga dve ekipe koje su na celu tabele idu dalje odnosno u osminu finala. I onda kao sto i znate samo vam pobeda omogucuje dalje plasiranje. Mecevi ce se igrati iskljucivo vikendom. Nema promene vremena meca u kolima i u osmini finala. Polufinale, za 3 mesto i finale ce se igrati na 2 dobijene mape. Mape koje ce se igrati: 1 KOLO de_dust2 2 KOLO de_inferno 3 KOLO de_nuke 1/8 finale igra se na 2 dobijene mape-prva mapa je de_train druge 2 bira porazena ekipa iz prethodne mape. 1/4 finale igra se na 2 dobijene mape-prva mapa je de_inferno druge 2 bira porazena ekipa iz prethodne mape. 1/2 finale igra se na 2 dobijene mape-prva je de_nuke druge 2 bira porazena ekipa iz prethodne igre za 3 mesto igra se na 2 dobijene mape- prva de_inferno druge 2 bira porazena ekipa iz prethodne mape. FINALE igra se na 2 dobijene mape-prva mapa je de_dust2 druge 2 bira porazena ekipa iz prethodne mape. Sponzori: TMC-KGB: Nagrade KGB Hosting: 2 Clan-War Steam servera Lotos Hosting: Web Hosting Eutelnet: Domen Prijave: Prijave ce trajati do 5.10.2008. nakon toga do 7.10.2008 bice napravljene grupe. Prijave vrsite na ovom forumu. www.feelthekill-liga.com Liga ce poceti ako sve bude uredu 11.10.2008. Tehnicka podrska: - 2 CW Steam servera koje hostuje KGB Hosting.Servere cemo dobiti 10 dana pre lige. Mislimo da je svima poznat KGB Hosting, znamo kakvi su KGB serveri. - Forum koji ce pratiti celi tok lige i sve promjene ce biti blagovremeno napisane (ukoliko ih bude) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trick track Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Svaka ekipa mora imati minimalno 5 igraca - nismo znali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoZaK Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 Svaka ekipa mora imati minimalno 5 igraca - nismo znali hhaha... ma mislim moze ekipa i bez izmene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 (edited) TMC-KGB: Nagrade kakve ? edit : video sam na vashem forumu super ne moras da se registrujes da bi video forum thumb up ! Edited September 15, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 gl sa ligom :) Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Po respectu lmao Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steviss Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) ***Napomena*** Jedna ekipa ima pravo samo jednom promeniti termin meca. Ako neko zeli da promeni termin meca mora otvoriti novi topic. I tu da se dogovori sa sudijom koji mu je bio dodjeljen za taj mec. Maximalan broj meceva kojima se moze promeniti termin je 4. Sve ekipe koje nisu do kraja zavrsili prijave tj. da nisu stavili steam id kod svih igraca, oni koji zele da dodaju zamene ili bilo kakve promene, imaju rok najkasnije do 24.09.2008 do 22:00 h da edituju svoje postove! Oni koji to ne zavrse na vreme bice zamjenjeni ekipama koje nisu primljene u grupe tj. ligu. Ovo ne vazi za one ekipe koje nisu tu odnosno su opravdano izastale, jedna od tih je freakS.team koji su na ekskurziji. Unapred Hvala. Srdacno Organizacija. Edited September 28, 2008 by steviss Quote pLus: tu sam pLus: jedem giros Unique: ae kad zavrsi on .. steviss[i feel ... overburNt]: jebo te giros steviss[i feel ... overburNt]: da bog da se u cacku zatvorilo sve vezano za giros! Unique: najgora kletva xD pLus: mrs pLus: usta ti oypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
steviss Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 (edited) Izmjene Termina (mnogi klanovi su se zalili da im je kasno u 22:30,da bi im izasli u susret pomjerili smo termine za sat vremena) oni sada izgledaju ovako: Edited September 28, 2008 by steviss Quote pLus: tu sam pLus: jedem giros Unique: ae kad zavrsi on .. steviss[i feel ... overburNt]: jebo te giros steviss[i feel ... overburNt]: da bog da se u cacku zatvorilo sve vezano za giros! Unique: najgora kletva xD pLus: mrs pLus: usta ti oypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
obeshenko Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 mozes samo da mi objasnis posto sam mozda ja nesto lose svatio...al ako su se ekipe zalile da im je kasno u 22i30 a ti si pomerio meceve sve da budu pola sata kasnije nije mi bas jasno... Quote obeshenko aKa exterminator Link to comment Share on other sites More sharing options...
steviss Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 (edited) mozes samo da mi objasnis posto sam mozda ja nesto lose svatio...al ako su se ekipe zalile da im je kasno u 22i30 a ti si pomerio meceve sve da budu pola sata kasnije nije mi bas jasno... to je bilo bug oko png fajlova , temini su bili 21 : 00 i 22 : 30 ... btw im just a messenger ... vishe info-a na http://www.feelthekill-liga.com Edited September 28, 2008 by steviss Quote pLus: tu sam pLus: jedem giros Unique: ae kad zavrsi on .. steviss[i feel ... overburNt]: jebo te giros steviss[i feel ... overburNt]: da bog da se u cacku zatvorilo sve vezano za giros! Unique: najgora kletva xD pLus: mrs pLus: usta ti oypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Serveri ocajno rade :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts