mican Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 dobro je uradjeno skroz,i ne bi bilo uopste lose da tako bude : ) Da, da u pravu je decko, bilo bih jako iskusno! :) hehe Quote ZVEZDA JE SEVER! DZABA PRAVO, SUDSTVO I ZAKLETVE, KAD CITATE ZANDARSKE PRESUDE! PRAVDA ZA UROSHA! ZVEZDA MI JE SVE, ZVEZDA ZIVOT JE! DELIJE SEVER 1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Da, da u pravu je decko, bilo bih jako iskusno! :) hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mican Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) Krunisao si me... hahah ludnica! sorry za offtopic... decko mi je rekao za forum pa sam se regovao... inace forum je IZUZETAN... i dok neko ne postavi neki izrazito dobar klip od smejanja nema nista! Bi ne Bih haha pogresio sam... nisam bas u stanju da pisem kako treba! Edited September 12, 2008 by mican Quote ZVEZDA JE SEVER! DZABA PRAVO, SUDSTVO I ZAKLETVE, KAD CITATE ZANDARSKE PRESUDE! PRAVDA ZA UROSHA! ZVEZDA MI JE SVE, ZVEZDA ZIVOT JE! DELIJE SEVER 1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 FEJK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Krunisao si me... hahah ludnica! sorry za offtopic... decko mi je rekao za forum pa sam se regovao... inace forum je IZUZETAN... i dok neko ne postavi neki izrazito dobar klip od smejanja nema nista! Bi ne Bih haha pogresio sam... nisam bas u stanju da pisem kako treba! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 statorov alt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mican Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Debili ukljucite malo mozgove... Ne DECKO u tom smislu! Necu da kazem MAJMUN mi je rekao za forum... na svakom forumu naidjem na debile poput vas... poz ;) Quote ZVEZDA JE SEVER! DZABA PRAVO, SUDSTVO I ZAKLETVE, KAD CITATE ZANDARSKE PRESUDE! PRAVDA ZA UROSHA! ZVEZDA MI JE SVE, ZVEZDA ZIVOT JE! DELIJE SEVER 1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 ok necemo se vredjati sad :P stvarno je napisano u tom kontekstu da se moze pomisliti na to....a i zivimo u drustvu koje tezi evropi i toleranciji tih stvari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Strava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Vazhi da se desilo shes' puta a ja se ni jednog ne setjam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Kolko si ti pijan bio! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 reci nam stinzhe sta bi se desilo da kometa precnika 500km padne u tihi okean A near earth Object (NEO) does not need to be large to devastate. One the size of a small garage would annihilate a large city. One big enough to leave a 10km crater, still nowhere near the size of the biggest (there is a 300km crater on Earth), would have the destructive force of every one of the world's 10,000 nuclear warhead combined. Tehnicki sve preko 15km velicine donelo bi totalno unishtenje zivota na zemlji. Neshto Velicine 500km bi verovatno lansiralo neverovatne kolicine materijala sa Zemlje u svemir i dobili bi neshto slicno josh jednom mesecu posle XY vremena. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Koliko neki ljudi ovde dokazuju da je ljudski mozak primitivan i glup, glupi lljudski mozak! GLUUUPIIIIIII LJUDSKIIIII MOZAK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Nije mi jasno zašto su stavili da je asteroid usijan (jedino što mi pada na pamet je da je usijan od gravitacionog dejstva zemlje pošto je već duboko zašao u Rošov radijus oko zemlje). Inače. 500km u prečniku da pogodi, skoro bilo kojom realnom međuplanetranom brzinom. Jooj. Veći deo asteroida će isparati kao i zemljina kora na mestu udara, da oduvaće i rastopiti zemljinu površinu po celoj planeti do nekoliko kilometara dubine. Ništa, ali ništa živo na planeti nebi ostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Ništa, ali ništa živo na planeti nebi ostalo. A to su rekli i proshli put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Nije mi jasno zašto su stavili da je asteroid usijan (jedino što mi pada na pamet je da je usijan od gravitacionog dejstva zemlje pošto je već duboko zašao u Rošov radijus oko zemlje). Inače. 500km u prečniku da pogodi, skoro bilo kojom realnom međuplanetranom brzinom. Jooj. Veći deo asteroida će isparati kao i zemljina kora na mestu udara, da oduvaće i rastopiti zemljinu površinu po celoj planeti do nekoliko kilometara dubine. Ništa, ali ništa živo na planeti nebi ostalo. Kao shto sam vec reko,verovatno bi od zemlje samo shljunak ostao :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 The Great Gig In The Sky :) odlicno izabrana muzika ;D mada i animacija je dobro odradjena... elem , slushali smo svasta i garavili svecama stakla da nas ne sprzi pomrachenje sunca i sta ja znam... ...sve je moguce , ali i nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 pre bih rekao da je sve moguce,nego nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts