Jump to content

Kraj sveta

Recommended Posts

Krunisao si me... hahah ludnica!

sorry za offtopic... decko mi je rekao za forum pa sam se regovao...

inace forum je IZUZETAN... i dok neko ne postavi neki izrazito dobar klip od smejanja nema nista!

Bi ne Bih haha pogresio sam...

nisam bas u stanju da pisem kako treba!

Edited by mican

ZVEZDA JE SEVER!

DZABA PRAVO, SUDSTVO I ZAKLETVE, KAD CITATE ZANDARSKE PRESUDE! PRAVDA ZA UROSHA!

ZVEZDA MI JE SVE, ZVEZDA ZIVOT JE!

DELIJE SEVER 1989

Krunisao si me... hahah ludnica!

sorry za offtopic... decko mi je rekao za forum pa sam se regovao...

inace forum je IZUZETAN... i dok neko ne postavi neki izrazito dobar klip od smejanja nema nista!

Bi ne Bih haha pogresio sam...

nisam bas u stanju da pisem kako treba!

[:0]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Debili ukljucite malo mozgove... Ne DECKO u tom smislu! Necu da kazem MAJMUN mi je rekao za forum...

na svakom forumu naidjem na debile poput vas...

poz ;)

ZVEZDA JE SEVER!

DZABA PRAVO, SUDSTVO I ZAKLETVE, KAD CITATE ZANDARSKE PRESUDE! PRAVDA ZA UROSHA!

ZVEZDA MI JE SVE, ZVEZDA ZIVOT JE!

DELIJE SEVER 1989

Kolko si ti pijan bio!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

reci nam stinzhe sta bi se desilo da kometa precnika 500km padne u tihi okean

A near earth Object (NEO) does not need to be large to devastate. One the size of a small garage would annihilate a large city. One big enough to leave a 10km crater, still nowhere near the size of the biggest (there is a 300km crater on Earth), would have the destructive force of every one of the world's 10,000 nuclear warhead combined.

Tehnicki sve preko 15km velicine donelo bi totalno unishtenje zivota na zemlji. Neshto Velicine 500km bi verovatno lansiralo neverovatne kolicine materijala sa Zemlje u svemir i dobili bi neshto slicno josh jednom mesecu posle XY vremena.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Nije mi jasno zašto su stavili da je asteroid usijan (jedino što mi pada na pamet je da je usijan od gravitacionog dejstva zemlje pošto je već duboko zašao u Rošov radijus oko zemlje).

Inače. 500km u prečniku da pogodi, skoro bilo kojom realnom međuplanetranom brzinom. Jooj. Veći deo asteroida će isparati kao i zemljina kora na mestu udara, da oduvaće i rastopiti zemljinu površinu po celoj planeti do nekoliko kilometara dubine. Ništa, ali ništa živo na planeti nebi ostalo.

Nije mi jasno zašto su stavili da je asteroid usijan (jedino što mi pada na pamet je da je usijan od gravitacionog dejstva zemlje pošto je već duboko zašao u Rošov radijus oko zemlje).

Inače. 500km u prečniku da pogodi, skoro bilo kojom realnom međuplanetranom brzinom. Jooj. Veći deo asteroida će isparati kao i zemljina kora na mestu udara, da oduvaće i rastopiti zemljinu površinu po celoj planeti do nekoliko kilometara dubine. Ništa, ali ništa živo na planeti nebi ostalo.

Kao shto sam vec reko,verovatno bi od zemlje samo shljunak ostao :)