Trooper Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Zna li neko da li je ovo izašlo? Buni me što na zvaničnom sajtu http://www.nplusgame.com/flash.html piše Preorder , a ipak može da se naruči http://www.atari.com/us/games/n_plus/psp Na warez-bb, piratebay, isohunt, katz.cd nisam ništa našao... mada je ime nezgodno za search ("n+") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 U sto do jaja izgleda, volim ovakve psp sigre Nema jos da se skine nigde, tako da verovatno je jos nisu ripovali ili sta vec treba da rade Bas hocu da je probam :) Si igrao jos nesto zanimljivo za psp skoro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 e pravo da ti kažem nisam, već nekih 5-6 meseci sam skroz zaboravio da jurim nove igre :) naleteo sad na ovo, a igrao sam PC verziju i ložio se do jaja na nju, pa ovo moram da imam :D btw, izašla je danas 100%, ima je i na BestBuy, samo čekamo da neko ripuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Izasla je, sad sam je na newsu nashao i krenu da skidam, ima samo 50 mega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 aha, ima ga sad i na warez-bb i svuda. Extra su ga odradili, mada će mi trebati vremena da se naviknem na kontrole, previše sam ga igrao na tastaturi pa je drugačije. Ajd dajte još neku tako casual igru za PSP, izgubio sam volju da igram igre za koje mi treba po 100 sati da uđem u fazon... Mada možda (verovatno) sam samo omatorio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Pa imas Echochrome, extra logicka igra, sa super muzikicom :) Pa onda Patapon, nisam probao (nesto ne radi kod mene), tako da ne znam kakva je... Navataj isto negde Exit, tako se zove, jako dobra igra gde kao spasavash ljude iz zgrade koja gori, pritom imash naravno neke prepreke itd. To su ti casual igre za psp :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 e Exit je do jaja , igrao sam oba dela. A Patapon mi ne radi, verovatno moram da updatujem firmware (trenutno je neki 3.71 ja mislim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Moguce da i meni zbog toga ne radi... Mada ni ne znam koji mi je frimver, u martu sam stavio najnoviji, ako se nesto menjalo od tad ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts