Vlajke Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Huh, zasto je c&c scena ovako slaba kod nas? Info ovde Edited August 8, 2008 by Vlajke Quote WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Huh, zasto je c&c scena ovako slaba kod nas? Mislim da RTS-ovi generalno pate... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 ili zato što Dautu niko ne može ni jedinicu da ubije ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 bullshit ja ga skoro skinuo drugu partiju u finalu prosle godine^^ i imao sam skor od nekih 15-100 u RoLu vs njega :P al age ne mogu ni da mu primirisem^^ Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 i ćorava koka ubode neko zrno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 (edited) bas nemas nade za novu generaciju^^ Edited August 9, 2008 by LavIsInTheAiR Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 ima on nade ali ne i poverenja kada je igranje protiv dauta u pitanju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 taj rad, Daut je sigurniji fiks nego Liverpul protiv Sunderlanda u subotu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Dugo je izdrzao prosle godine... (ma daj ). Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorc[H]eeeee Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 igro sam ja sad owaj 3 deo preko neta , al sam mogao na serveru da igram samo 1v1 , 2v1 , vishe od 3 igracha nije moglo zbog jbnog net-a (adsl 512/64) uvek me izbaci sa servera ako je preko 3 igracha , i onda se ubrzo smorio i presto da igram :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 nije to zbog brzine neta. deathegg moze da ti potvrdi da smo on i ja igrali 2v2 bez laga dok sam ja bio na dial up-u. Cim sam se vratio na adsl nisam vise mogao da igram 2v2, niti da imam observera u 1v1 partiji. Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorc[H]eeeee Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 nije to zbog brzine neta. deathegg moze da ti potvrdi da smo on i ja igrali 2v2 bez laga dok sam ja bio na dial up-u. Cim sam se vratio na adsl nisam vise mogao da igram 2v2, niti da imam observera u 1v1 partiji. a sto to nerazumem :s jel moze nesto da se podesi !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 nije ni meni bilo jasno, i ne, nisam uspeo da nadjem nacin da to popravim Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorc[H]eeeee Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 e jbg :S al nema veze vishe mi se svidja zero hour ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Dajte ljudi da odigramo koju via Hamachi...ove vrucine ubise u pojam, ne izlazim iz kuce pre 9...smorih se ko les... sigurno ima neko da hoce da odigra 1v1... x) Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 (edited) http://www.wcg.com/6th/2008/drawing/drawin...ge.asp?itemno=6 nije mi tako teska grupa rekao bih... osim nemackog prvaka Dackela koji je favorit da uzme wcg, ostali su poprilicno pobedivi... nami iz luksemburga je bio dobar pre i moguce da ce se dobro spremiti al taj je uvek isao na neke lame startove nikad nije zapravo naucio da igra mislim... i ravana iz singapura je dosta poznat igrac i ne znam u kakvom je stanju sada ali trebalo bi da mogu da ga pobedim... ce da vidimo!! Edited October 2, 2008 by LavIsInTheAiR Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
zljonza Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts