Raven90 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Prodajem validne originalne CD ključeve. Svi su isprobani i u potpunosti su ispravni za online igranje na oficijelnim serverima. Warcraft 3 - Reign Of Chaos - 450din Warcraft 3 - The Frozen Throne - 450din (prodaju se samo zajedno za 900din) ----------------------------------------------- 4xUnreal Tournament 3 - 1000din/komad Gears Of War - 2000din Crysis - 1500din Edited August 5, 2008 by Raven90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Jeli jel ti to prodajes i cd-ove ili samo cd-keyeve za online igre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven90 Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Samo kljuceve. Oni su najbitniji jer pokazuju validnost tvoje igre na internetu. Ja sam koristio kopije igara da bih ih isprobao, tako da ce bez problema raditi. Edited August 4, 2008 by Raven90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Znaci mogu da instaliram war3 i frozen piratski i da unesem te key i radice b net i g arena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Da, evo ja tako radim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven90 Posted August 5, 2008 Author Report Share Posted August 5, 2008 Znaci mogu da instaliram war3 i frozen piratski i da unesem te key i radice b net i g arena? Naravno. Tako sam ja isprobao da li su ispravni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 a za garenu ti naravno ne trebaju originalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Ja cu kupiti pirate i ti dodjes kod mene gajbi i sredis to da radi?dobijash kesh ofc..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 brate... nadji instalacioni disk odakle oces.. tu ne postoji original, pirat itd kad dodje do dela gde treba da uneses serijski E TO KUPUJES .. znaci ubacis originalni koji nije banovan na bnetu i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 on moze da mi da i ja dodjem gajbi i nerade,stacemo onda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 onda ti njemu dodjesh gajbi, tako to ide... EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 onda ti njemu dodjesh gajbi, tako to ide... +1 ako se bas zentas da ce neko da te prejebe za 900 kinti onda kupi original.. nije uopste skup.. ja sam kupio moj drugi par preko rura i evo skoro dinu dana sve je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Ti nisi napravio oglas anyway,popricacu sa likom sto jeste pa cemo se dogovoriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven90 Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 (edited) Ovako, UT3 vise nema. Otislo je brzo. COD4 je bio u medjuvremenu, ali sam i njih dosta brzo prodao. Tako da su ostali samo: W3+TFT GOW Crysis Inace, ja sam iz Nisa. Tako da ne bih mogao da ti dodjem na gajbu, a ne bi bilo to problem da smo u istom gradu. Poslao sam ti na PM msn na koji mozes da me kontaktiras. Pa cemo se cuti. Edit: Sve je otislo osim W3+TFT-a koji vec ima dovoljno interesenata. Molim moderatora da zakljuca temu. Hvala. Edited August 9, 2008 by Raven90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts