Necrofear Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 E posto me vec neko vreme drug smara sa nekim pitanjima o Voce Chatu a ni on i ja ne znamo da resimo taj problem moram da pitam dal neko od vas mozda zna resenje (resenje je Vent sto sam mu ja i rekao al jbg to njmu ne odgovara) Problem je sledeci: Standardno kada se napravi grp/raid i kada neko drugi pusti voice activated (ili sta vec pise da ne treba da stiska nijedno dugme da bi pricao) i ja krenem da pricam uvek posle 2-3sec od pocetka pricanje cujem sebe upravio ono sto sam poceo da govorim. E sad me zanima dal postoji neko resenje koje se podesava u Voicu ili Windowsu ili da mu kazem da je Vent jedino resenje. Hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 (edited) to sto taj neko ne mora da stisne dugme znachi da je ugasio push to talk... znachi non stop mu je mikrofon aktivan... a to sto chujes sebe to znachi da isti taj neko ko ne koristi push to talk koristi zvuchnike koji pustaju tebe koji prichas u njegov mikrofon koji ga emituje istog tog tebe nazad na voice:) reshiti problem tako sto ce taj neko ili da kupi slushalice ili da koristi push to talk :) ako sam ja dobro skontao sta je problem:) Edited July 27, 2008 by nebra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Iz mog iskustva, blizzardov voice chat je extremno bagovit, a chak mislim da su i developeri digli ruke od istog. Tako da bih preporucio Ventrilo ili Team Speak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts