Jump to content

Voice Chat problems

Necrofear

Recommended Posts

E posto me vec neko vreme drug smara sa nekim pitanjima o Voce Chatu a ni on i ja ne znamo da resimo taj problem moram da pitam dal neko od vas mozda zna resenje (resenje je Vent sto sam mu ja i rekao al jbg to njmu ne odgovara)

Problem je sledeci:

Standardno kada se napravi grp/raid i kada neko drugi pusti voice activated (ili sta vec pise da ne treba da stiska nijedno dugme da bi pricao) i ja krenem da pricam uvek posle 2-3sec od pocetka pricanje cujem sebe upravio ono sto sam poceo da govorim.

E sad me zanima dal postoji neko resenje koje se podesava u Voicu ili Windowsu ili da mu kazem da je Vent jedino resenje.

Hvala unapred :)

to sto taj neko ne mora da stisne dugme znachi da je ugasio push to talk... znachi non stop mu je mikrofon aktivan... a to sto chujes sebe to znachi da isti taj neko ko ne koristi push to talk koristi zvuchnike koji pustaju tebe koji prichas u njegov mikrofon koji ga emituje istog tog tebe nazad na voice:) reshiti problem tako sto ce taj neko ili da kupi slushalice ili da koristi push to talk :)

ako sam ja dobro skontao sta je problem:)

Edited by nebra