Eilla Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 To je ona klasichna fora ovde samo napishu da ima turnir i daju link ka sajtu... Da bi imali shto vishe usera.. I onda kada hocesh da idesh na forum da pogledash, da bi ga pogledao morash da budesh registrovan (kao shto sam i pretpostavio) da bi mogli da fapuju na OMG vidi josh jedan se registrovao danas! A server vam je cool, kada je moj ispred mene preko pola ekrana mi pishe njegovo ime i koliko ima hp-a i armor-a... LOL.... isto tako kada neko nekog ubije HS-om ispishe na sred ekrana taj i taj je toga ubio headhost-om... shto je inache jako bitno da se vidi! rofl.. Da ne pricham za admine koi su josh uvek napaljeni pa non stop neshto kenjaju velikim slovima I vrhunac je shto sam dobio ban jer sam overavao zidove na njuku jer som iza zida galopira ;-) Sve u svemu josh jedan rofl community... i pass ;-) Totalno se slazem sa tobom,PASS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 samo da kazem da admini na tom serveru smrde,banujute kad ga ubijes alooo bre smorili su dojaja Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts