Mapko(Cp6uja) Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Guard/arcane towerima je vec bio toliki repair rate :/ Znaci odnosilo se samo na scout towere k fala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Guard/arcane towerima je vec bio toliki repair rate :/ Znaci odnosilo se samo na scout towere E ne konju nisi u pravu! ... brate znas ti koliko meni sad treba chobana za repair gt dok ga npr. shibaju dh i 2 archera ^^ ... ili si mislio kad je vec gotov upgrade za gt/at? :S Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Pa kad je gotov upgrade :D Da su nerfovali dok se gradi scout tower nista ne bi promenili :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Pa kad je gotov upgrade :D Da su nerfovali dok se gradi scout tower nista ne bi promenili :)) OMG da me jebes ako ja tebe ista razumem .... kako ne bi promenili? (il' is ironichan a ja glup? :P) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 ironichan, jer se scout toweri iovako grade za 5 sekundi, a i mogu da se kupe, pa da se sagrade za 3 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Omg ae idi sad lepo umij se ili pojedi malo lubenice i saberi se! Pricam o tome da je promenjen repair rate DOK SE APGREJDUJE KULA! > znachi da dh i 2 arch nanose vise demidza, nego sto mojih 4, 5 chobana opravlja! [}:)] [}:)] to su mnooooogo sjebali .... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 A ne, trebalo je da ostane onako, pa da moze svaka rasa da se dobije samo sa massom kula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 bio je i red. i sad pokusavaju da me ucepuju ali dovoljan je jedan aow i tri archerke ... ne moze da se popravi keve mi (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 A ne, trebalo je da ostane onako, pa da moze svaka rasa da se dobije samo sa massom kula Ma sishi ga bre siso mala! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Al tek onaj demon, mnogo imba keve mi. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 U sledecem patchu skidaju demonu krpu sa ociju. Cuo ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Onda ce da ga balansiraju jer ce da zna gde bije!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 JER CE DA ZNA !!1111 Hajli ae brate ne budi pusika, postuj nesto, prozivaj itd! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts