Hunter32 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Kako cu igrat CS 1.6 preko interneta i mozel se uopste igrat......otiso sam tamo gdje pise find servers pomoc!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) au... ovo ce biti zajebano :) moze se igrati cs preko interneta, ako nemash original postoji i nosteam verzija a u stickijima vidis listu domacih servera uvek je pametno pre klikanja na [new topic] pretrazhiti i stare topike jer je o tome bilo rasprave na mnogo mesta ... edit: i boli me paja ako je ovo alt :D Edited June 20, 2008 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) Ja sam novajlijama ovo vec objasnio ali nema veze, opet cu :) Counter-Strike 1.6 Full Instalation v7 (272mb) - Download ovde Counter-Strike 1.6 Patch v21 (20mb) - Download ovde -- samo da napomenem, vidim da cs vec imas, potreban ti je samo patch, moj savet je v21 :) -- stari naslov na RURu (potpuni info) - link link za pomoc (cs help @ rur) - link Edited June 20, 2008 by MiJa Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter32 Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Ja sam novajlijama ovo vec objasnio ali nema veze, opet cu :) Counter-Strike 1.6 Full Instalation v7 (272mb) - Download ovde Counter-Strike 1.6 Patch v21 (20mb) - Download ovde -- samo da napomenem, vidim da cs vec imas, potreban ti je samo patch, moj savet je v21 :) -- stari naslov na RURu (potpuni info) - link link za pomoc (cs help @ rur) - link hvala ti puno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Nema na cemu, samo sledeci put procitaj sve stare naslove :) zz! Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts