xtmslayer Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 valve hammer editor thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Coa probaj da instaliras najnovije drajvere za graficku, i probaj priority hl.exe na low... mozda pomogne... Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Sad sam instalirao KGB-ov patch v42 i sve radi lepo... Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceka989 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 E drugari imam problem. :S Instal sam novi kgb-ov patch v42 full protocol 48.Moj target path na cs 1.6 nosteam v21 izgleda ovako: "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nojoy -freq 75 ma sve to na tom cs-u radi perfektno samo sto sam ja botko :):) nego kod ovog v42 p48 ide:"C:\Program Files\Valve2\Counter-Strike.exe" i dopisem tu -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nojoy -freq 75 ali to freq ne vazi u ovom CS-u i dalje mi pise da je na 60 kad pritisnem Menu na monitoru(dok sam u igri naravno),a u ovom v21 pise da je na 75 kad udjem.Na grafickoj je stavljeno 75hz(Nvidia 7300GT 128mb) :( WTF is goin' on? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ne mogu da se ubacuju komande u target na tom kgbom v42 :( ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Jedno pitanje :) Da li je dozvoljeno gl_picmip razlicito od 0 ili je problem u mom csu.... Uopste mi ne regauje na ovu komandu, ranije je radilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceka989 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 E nesto sam resio sa ovim Refresh Look-om,stavih nekako na 75hz :/ al' mi to nesto bas nije.... :S Ali ne znam da li vazi ovo -noforcemaccel i ta sr...a :( Morali su da ga nekako zakomplikuju -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Jedno pitanje :) Da li je dozvoljeno gl_picmip razlicito od 0 ili je problem u mom csu.... Uopste mi ne regauje na ovu komandu, ranije je radilo http://www.ensl.org/topics/105?page=1 gl_picmip 0 client video sets the rendering quality - * higher the number is faster but lower quality Realno, ne znam... DO NOT HAVE A CLUE :) Pogledao sam i na WCG.com, nigde ne pise da je nedozvoljeno menjati vrednost za ovaj rendering, niti pise da je medju client komandama koje mogu imati razlicite vrednosti...Evo testirao sam komandu koja te zanima, kao i jos neke pojedine gl_ komande koje uticu na kvalitet slike i rendering... NIKAKVU PROMENU ne primecujem, retry sam se na server sa razlicitim podesavanjima.. Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 http://www.ensl.org/topics/105?page=1 gl_picmip 0 client video sets the rendering quality - * higher the number is faster but lower quality Realno, ne znam... DO NOT HAVE A CLUE :) Pogledao sam i na WCG.com, nigde ne pise da je nedozvoljeno menjati vrednost za ovaj rendering, niti pise da je medju client komandama koje mogu imati razlicite vrednosti... Evo testirao sam komandu koja te zanima, kao i jos neke pojedine gl_ komande koje uticu na kvalitet slike i rendering... NIKAKVU PROMENU ne primecujem, retry sam se na server sa razlicitim podesavanjima.. Meni je radilo na nekim config-ovima :) ali jednom udje radi, izadjem ne radi... Ne kapiram u cemu je fora ili je do csa ili to registruje kao anti cheat neki, ali pre ce biti da je ovo drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Ne znam, ja sam testirao na steamu, ne znam gde si ti, i gajbi i u igraoni (sto lokal sto net), ne radi ;) Tacnije moje oko ne primecuje razliku koliko god se naprezao, ali mislim da je razlika realno bolesna (kao na linku koji sam ti dao), kada stavis picmip 0 i picmip 2 ;) Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Ej..... Provalio sam... Stavi komande u userconfig.cfg i resio si sve probleme :) Probaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 imam problem sa mishem, logitech G5 je u pitanju, windows 7 sistem, znaci igram kaunter i svaki cas mis se diskonektuje i konektuje sa usb porta, znaci zabada u igri, igrati je ne moguce, ajde neka pomoc pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 to samo na tvom kompu ? :/ ako nisi do sad, probaj na nekom drugom kompu, mozda ti je kontakt otiso... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Probaj drugi usb port ;) @ DooM : Ae kasnije cu bas da probam ;) Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 il drugi port, ili eventualno preko onog adaptera za ps2, zna da pomogne. Al najverovatnije ti je otiso kabl ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Na ps2 portu ne radi uopste, nisam ni dobio ps2 port uz mis ali sam ga iskopao negde i probao i nista, na drugom kompu se ne rekonektuje znac igrao sam cs jedno 15 min sve normalno, sta bi moglo jos biti? edit: definitivno otisao kabl u bestraga, kad ga pomerim rekonektuje se, preporucite neki servis gde mogu da ga nosim na popravku! Edited January 6, 2010 by pil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Ako se ostetio pri vrhu, otvori mis, odseci deo kabla koji je sjeban (obicno je onako skroz iskrivljen i ostecen) i spoji zice :) Ja sam tako 2x na mom misu uradio i radi odlicno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Svima(tj vecini) kojima se kabal sjebao, sjebao se na pocetku, probaj da proveris gde je prekid.Ono standardno, drizs deo kabla i pomeras misa... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceka989 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 A sad me nesto drugo zanima :) Zelim da napravim LAN server za 11 racunara,1 server i 10 za igru.Naso sam tutorial na netu neki na ovom sajtu : http://www.tutorialecstrike.com/csserver_installation.html sve ja to lepo uradim ali kad patchujem server za no steam klijente (patch v42+48)automatski se gubi sa liste lan servera :S ali kad ukucam connect pa ip onda ulazi lepo :(...WTF?Ako neko zna neki bolji sajt ili zeli da mi sam kaze kako da napravim server neka izvoli. :)CW server,ako je to nesto bitno :) mada to zavisi od moda :D valjda o.O xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Na ps2 portu ne radi uopste, nisam ni dobio ps2 port uz mis ali sam ga iskopao negde i probao i nista, na drugom kompu se ne rekonektuje znac igrao sam cs jedno 15 min sve normalno, sta bi moglo jos biti? edit: definitivno otisao kabl u bestraga, kad ga pomerim rekonektuje se, preporucite neki servis gde mogu da ga nosim na popravku! "kabl" se uvek sjebe negde prvi vrhu,na samom ulasku,prvo nadji prekid,iseci to,izolir traka,spoji zice,radice kao nov,isti problem sam imao sa starim misem...=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 e uspeo sam da sredim, nisam sekao kabl vec sam ovaj osteceni deo gurnuo u misa i sad je fixiran ne pomera se i ne gubi mi kontakt, hvala svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 A sad me nesto drugo zanima :) Zelim da napravim LAN server za 11 racunara,1 server i 10 za igru.Naso sam tutorial na netu neki na ovom sajtu : http://www.tutorialecstrike.com/csserver_installation.html sve ja to lepo uradim ali kad patchujem server za no steam klijente (patch v42+48)automatski se gubi sa liste lan servera :S ali kad ukucam connect pa ip onda ulazi lepo :(...WTF?Ako neko zna neki bolji sajt ili zeli da mi sam kaze kako da napravim server neka izvoli. :)CW server,ako je to nesto bitno :) mada to zavisi od moda :D valjda o.O xD Ja ne znam kako se ispravlja bug. U igraonici je isto tako na nonsteam v42... Trazio sam, couldn't fix it :) Mozda pomognes usput tako ljudima da nauce sta znaci IP adresa xD Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLegaLe Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Imam veliki problem!!! uzeo sam server i ja sad head admin i sve sam podesio na serveru ime i pass, ali kad hocu da udjem u kanter nece da me prepozna kao admina nego kao obicnog igraca! koliko sam ja razumeo nerade mi amx komande!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TREZOR dev0ur Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ovako ovo mi se desava samo na stimu. znaci kad igram cwove i to ne pada fps uopste..kad igram na DM-u nekom ili tako nesh pada fps.. Komp dobar..ver sync off. gl_Ztrick 1 r_mmx 1 max_smokepuffs 0.. sve to mi ukucano.. ali pada o5..ovo mi se samo desava na stimu na dmovima(steam) na non steam dmovima ne... ako neko moze da pomogne..bicu mu zahvalan:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 pa kolko dobar komp i ja imam dobar komp ali isto pada jbg, na DMu ima dosta vise ljudi (na jednom mestu) nego na cwu nije ni cudo sto pada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts