domiNus Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 isključi u grafičkoj vsync.. podesi i ovo tamo -Image Setting: Performance -Anti aliasing: Off -Anisotropic Filtering: Off -Texture Sharpening: Off Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 a gde to tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 podesavanja za graf u properties (desni klik na desktopu) :P I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 a gde to tamo? ovde Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Treba mi pomoc oko team speak-a , kako se namesta itd. skinuo sam client i nesto server ne znam ni ja sta. I jos nesto , kad igram cs , i tagiram se , ili bilo ko drugi to uradi logo nestane posle par sekundi , isto je i sa metkovima kad pucas u zid ... Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 to ti je do configa... neznam tacno koje su komande. al imas da promenis koliko hoces da ti ostanu tragovi od pucanja ili spray. a sto se tice ts-a. netreba ti server samo client. instaliras sve lepo. ides connection u gornjem levo uglu pa onda quick connect popunis samo nick koji hoces da ti bude tamo adress prekopiras ip i to je to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) zivi bili Edited July 1, 2008 by pil Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 na samsung monitoru 931bw nece da radi u normal skrinu :D na bilo kojoj rez osim 1440x900 nego izbaci onaj mali prozor na sre i samo moze da radi u window modu, drajver za monitor je instaliran u cemu moze da bude problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 (edited) isključi u grafičkoj vsync.. podesi i ovo tamo -Image Setting: Performance -Anti aliasing: Off -Anisotropic Filtering: Off -Texture Sharpening: Off Eh, imam i ja ovaj problem... a inache mashina mi prevazilazi requiremente za mnogo. U svakom slucaju, instalirao sam danas 1.6, krenem da se igram , al' nece preko 60 fps-a + mi secka bash puno... malo izgooglam okolo, overim i ovo, podesim refresh rate na 75 Hz, sto je maximum koji ovaj monitor ( LCD ) podrzava, namestim istu rezoluciju na desktopu, kao i u igri, probam opet CS, opet secka i i dalje 60 fps-a... Ugasim Vsync i onda mi odjednom pokaze 99 fps-a... al' igra i dalje radi isto... lose kao i pre. Non stop secka... pa sam sad pogledo ovaj topic i video ovo sto si ti ovde jos pomenuo da treba da se promeni, samo neke od tih stvari nema na ovoj grafickoj ( 8800 GT ). Elem, ovako je podeseno trenutno, pa ako neko zna sta bih mogo da ispravim :] Anisotropic Filtering : Off Antialiasing - Gamma Correction : On Antialiasing - Mode : Application-controlled Antialiasing - Settings : Application-controlled ( ovo mi je sivo, t.j. ne mogu tu nista da menjam ) Antialiasing - Transparency : Off Conformant Texture clamp : Use Hardware ( ostale moguce opcije su : OpenGL Specification i Off ) Error Reporting : Off Extension Limit : Off Force Mipmaps : None Multi-display/Mixed-GPU acceleration : Multiple Display Performance Mode Stereo - Display Mode : Use On-Board DIN Connector Texture Filtering - Anisotropic sample optimization : Off Texture Filtering - Negative LOD bias : Allow Texture Filtering - Quality : Quality Texture Filtering - Trilinear optimization : On Threaded Optimization : Auto Triple Buffering : Off Vertical Sync : Force Off ( Ovo sam ja stavio off, imam takodje opciju Force On, a po defaultu je Use the 3D application settings ) Edited July 2, 2008 by Shakzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Kanter je procesorska igra.. ako je bilo 99fps na gf440 pre 6 godina trebalo bi i sad da bude na novijim graf. U 90% slucajeva je sjeban procesor /ne hladi se/prashina, hdd /prepunjen/fragmentovan.. Ovo su moja podesavanja, pogasio sam windows styles, sklonio wallpaper (kad imam wallpaper od par mb raspada mi se fps, ne znam zashto). Imam 99fps osim kad ne krene da se tripuje sve i krenu neki random fps dropovi niotkuda, to neam pojma kako da sredim i ide mi na nispe.. btw ako imash neki krsh tft kao i ja, i ako imash 99fps igra ce se osecati kao da ima 40fps -.- lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 (edited) Hmm, sad cu da izmenjam ovo... valjda necu nista da sjebem :] Monitor valjda nije krsh - SyncMaster 940N Problem sigurno nije u kompu, jos nisam naisao na igru koja nije radila savrseno na naj naj opcijama, a onda me CS ovako ... EDIT : Evo izgleda da radi kako treba, jos uvek mi se ne svidja bash skroz, al kapiram da je malo i do neta... Hvala ;) Edited July 2, 2008 by Shakzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenFON Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Imam problem sa Teamspeak-om kad udjem ostali cuju neko krcanje, kad iskljucim mic toga vise nema, ali je 4a sto je mic-om sve u redu, zato sto mi nista ne krci kad pricam preko MSN-a ili Skype-a! O cemu se radi, jel zna neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 jel koristiš voice activation ili p2t Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenFON Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Voice, ali svejedno je u oba slucaj krci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 probaj da vidis u driverima za zvucnu...mozda tamo imas da podesis da stavis sluske ili zvucnike,i meni se desava nekad kad udjem na ts da pucka nesto mada ja to ne cujem vec mi ovi kazu,odem u nvidia mixer i tamo prebacim sa zvucnika na sluske i ne pucka vise... Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 to ti je do configa... neznam tacno koje su komande. al imas da promenis koliko hoces da ti ostanu tragovi od pucanja ili spray. a sto se tice ts-a. netreba ti server samo client. instaliras sve lepo. ides connection u gornjem levo uglu pa onda quick connect popunis samo nick koji hoces da ti bude tamo adress prekopiras ip i to je to :D hvala Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXander_-_ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) Sta se bese kuca ono umesto da instalirammause fix???nesto -noforceaccell???zaboravio sam kako... i josh nesto ako neko zna mozdakako da podesim ovu karticu,da moze normalno da seigra...ati radeon 9600 pro..sa ovom karticom ne bi valjda trebalo da mi seche,al seche kamara...unapred zahvalan...:D Edited July 6, 2008 by AleXander_-_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 -noforcemspeed -noforcemaccell -noforcemparms lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Imam problem sa zvukom: Dakle u csu preko steama se zvuk cuje nekako retardirano, moje pucanje je stisano a ono sto se cuje u daljini cuje se mnogo jako, taj balans je jako los. dok je na non steamu sve ok, ista su podesavanja, imam 5.1 sistem, zna li neko u cemu je fora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
123456789 Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Ja imam problem kada zelim da pristum nekim non-steam serverima. Ispise invalid cd key ? anyone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Ako si siguran da su to nonsteam serveri, onda ti je sigurno do patcha. Mene je takodje drndao jedan patch, mrzi me da trazim link sad, nadji gore, neko je izbacio sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 "Steam.exe (main exeption): CmultiFieldBlob(pSerialized): Bad field - extends past end of blob" Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 reintalled Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Imam problem: Dok igram cs hocu normalno da pomerim nisan ali nisan nece da se pomera znam da nije u misu problem,i cim naletim na malo vise protivnika nisan se pomera ko blesav nije u mojoj kontroli Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 si pokuso da instaliras mousefix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts