Jouissance Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 cao drugari :) znam da je bio ranije slican topic, ali sad ne mogu da ga nadjem, izvinjavam se unapred ako vec postoji negde odgovor. dakle, imam adsl, a ne mogu da hostujem, a bilo bi super da mogu. adsl je telekomov. da li neko ima vremena&strpljenja da mi napise step by step kako da, i da li uopste mogu, da hostujem custom games. puno se zahvaljujem na pomoci:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 www.portforward.com nadji svoj model rutera, i kasce ti se sve samo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Za wc3 udp port 6112 obichno, pishe ti u wc3 settings u options. Ili dodaj svoj lokalni ip u DMZ zonu u podeshavanjima rutera(u ovom sluchaju su ti svi portovi otvoreni). Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ne znam da li imash isti modem ali evo ti jedan step by step tutorijal sa ES-a, ja sam tako odradio i mogu da hostujem. http://www.elitesecurity.org/t288247-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 to je isto manje više objašnjeno na portforwardu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts