markotod91 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Simpaticna browser igra, za mene pravi odmor od wowa. Vasa uloga je da od malog sela, koje dobijete na pocetku, izgradite velegrad, do koga necete lako stici uz sve bezparice, nemastine a i ratove. Zato je i ovde preporucljivo sklopiti saveze s drugim igracima, kojih zaista ima mnogo. Ali dosta o igri, treba nesto i sami da provalite a to mozete ovde. P.S: Ako vam treba saveznik, moj nick je kreator91. Hvala ! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Omashio si 4um ali nebitno :-) Podignut je world3 pre 10ak dana pa tako da nije kasno da se krene da se plevi (ja krenuo pre 3 dana) Ako neko hoce da blizu mene neka uzme jugo-zapad nick TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlo13 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ja igram na rs3 StarScream savez KoG pa ako neko zeli da udje u savez neka se javi da vidimo da li ispunjava uslove :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 Steta, ja sam na rs2 serveru, jos dvojca iz mog odeljenja igraju, pa cemo da pravimo savez. Inace imam tek ~60 stanovnika, ako me neko napadne, najeb'o sam. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 Vitjo, ocekuj inv u nasu "druzinu" :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 Ololol, ja tek videh, pa ti si vec u savez SRB, a i nisi za zezanje, 3595 stanovnika ! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts