tesaract Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Kompanija e-trail nudi vam najjeftiniji (no steam) Counter Strike server hosting na Balkanu. Uz svaki zakupljen server kod nas dobijate FTP pristup, putem kog imate maksimalu kontrolu nad vasim serverom. U ponudi trenutno imamo Public, Clanwar, Deathmatch, Gun Game i AWP servere, ukoliko imate neke druge zahteve mi cemo Vam naravno izaci u susret.Setup za svaki od navedenih servera, kao i servera koji nisu u ponudi je besplatan. Svi serveri se hostuju na domacem linku, tako da je ping sasvim solidan. Cenovnik usluga mozete pogledati na nasem sajtu http://www.e-trail.net Od 01.06.2008. snizili smo cene servera i sada smo ubedljivo najjeftiniji u ovoj oblasti kod nas, u sta se i sami mozete uveriti. Ukoliko imate neki problem, pitanje ili sugestiju, mozete se obratiti nasoj tehnickoj podrsci koja Vam je dostupna 24h dnevno. Sve sto treba je da odete na http://www.e-trail.net/live , registrujete se u 2 koraka i kontaktirate nas u sobi "e-trail" Kod nas se hostuju neki od vecih servera kod nas kao sto su: CS Srbija, Koliba , KaraVozd Gam!nG, i na desetine drugih. Sve ove i druge informacije pogledajte na nasem sajtu. Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 jeftiniji su od iggija za nekih 5-10 procenata , ali serveri su im losiji za nekih 20-30 procenata :S eto kupio sam server i mogu vam reci da nisam zadovoljan Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Svi serveri se hostuju na domacem linku, tako da je ping sasvim solidan. Batalite, kthxbai Quote lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) mnjih Edited June 2, 2008 by iGGi.kgb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 igi jel to preko tebe sa zavrsnim portom 141 umesto 140 ? vidim ide posao :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Pa rekoh imam dve masine, 140 i 141 od prekjuce, samo cekam jaci link koji ce moci da izdrzi to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOlyYy Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) vid dosao i iggi da se ogrebe... ako ti se ne svidja legend, al ja ne znam stvarno koji je tvoj server... mozes slobodno preci kod iggia... samo ces se kajati za koji mesec... a sunn1 budi zadovoljan sto bar neko pokusava da razbije iggiev monopol :D Edited June 2, 2008 by hOlyYy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 MOZE BITI SAMO JEDAN !!! Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tesaract Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Strasno...Ja nisam otvorio topic da bi se napusavali, nego sam stavio info.Ti ga iggy pretera sa tvojim konfiguracijama, sve je to super ali to nije tema ovog topika...Ni ja tvoj nisam komentarisao ni ksrnavio. Kao i u svemu, kome se svidja svidja, kome ne molim lepo. Meni su dovoljno merodavni ljudi koji uzimaju kod mene tako da, kao sto rekoh ovo je samo trebao biti info i prilika da se ljudi informisu, nista drugo. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) mnjih Edited June 2, 2008 by iGGi.kgb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOlyYy Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) kkk Edited June 2, 2008 by hOlyYy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 citam izmedju redova ;) ae brisite ovo...ostavite coveku cist topic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOlyYy Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 molio bih modove da uklone suvisne postove. ukoliko je moguce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
com Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Pa rekoh imam dve masine, 140 i 141 od prekjuce, samo cekam jaci link koji ce moci da izdrzi to Jel znate vi onaj oglas imam i ja server pa se ne kurcim HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts