dvnityCker Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 ima li neko ? ne one stare a ne ni ove najnovije nego srednje? nemoj neko da kenja sto sam ovde okacio, trebaju mi sto pre pa sam ocajan :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 hahahaha jebote,ne mogu da zamislim nikog starijeg od 15god a ni mladjeg od 50 da vozi taj krsh :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Prednje vile bi bile prednje viljuske? Zar to nema po radnjama? Mislim delove za tomos ipak imas svuda? Ako neces novo nego se stekarish imas otpade za motore, ja znam za ove po bgu, ne znam po ns-u. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Jbt, APN 4. Gde ga izvuce? :) Ne znam jel ti pashe od APN 6? Mislim da se on jos uvek proizvodi ili se varam? Bolje kupi jos jedan APN 4 pa se krpi. Posto je Tomos u pitanju, trebace ti mnogo vise od prednje viljuske uskoro. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 10, 2008 Author Report Share Posted May 10, 2008 hahahaha jebote,ne mogu da zamislim nikog starijeg od 15god a ni mladjeg od 50 da vozi taj krsh :))) de ces bolji motor za pecanje? Prednje vile bi bile prednje viljuske? Zar to nema po radnjama? Mislim delove za tomos ipak imas svuda? Ako neces novo nego se stekarish imas otpade za motore, ja znam za ove po bgu, ne znam po ns-u. nove za ovaj moj kostaju 120+ evra, pogledacu na otpadima Jbt, APN 4. Gde ga izvuce? :) Ne znam jel ti pashe od APN 6? Mislim da se on jos uvek proizvodi ili se varam? Bolje kupi jos jedan APN 4 pa se krpi. Posto je Tomos u pitanju, trebace ti mnogo vise od prednje viljuske uskoro. :) ma radi on ko zmaj, nego sam se zakucao skoro i iskrivio vile The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 pa zato i rekoh ispod 50 godina :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts