raQa Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Ja dolazim sa hawk-om i ekipom javicemo vam na tel ime ekipe pare cemo vam dati kad dodjemo ako nije frka ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 'ajd onda,javljam ti u najskorije vreme.Ali trebalo bi da dodjemo :D Pozdrav. Oke Wula ...Nadam se pozitivnim odgovorom :D Ja dolazim sa hawk-om i ekipom javicemo vam na tel ime ekipe pare cemo vam dati kad dodjemo ako nije frka ;D hehe ..Ma raqa brate nije problem ...samo ti dodji ...za pare tjemo lako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raz0R Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Ima li koja prijavljena ekipa 100% ili ne ? nemoj da ne bude ekipa kada dodjem sa raqom Edited May 11, 2008 by Raz0R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Ima li koja prijavljena ekipa 100% ili ne ? nemoj da ne bude ekipa kada dodjem sa raqom hehe..brate ..koliko ja znam iz kraljeva jedna ekipa hoce 100% ..pa jedna iz rashke isto 100%..jedna iz tutina .tj mi xTm ..hocemo 100%..to ti je sto se tice 100 % :P Mozda josh jedna iz tutina..ovi iz srbije su rekli ako bude imalo 6-7 ekipa onda dolaze i oni ...ja mislim da tje imati ekipa da se odigra jedan cool CS turnir :) zz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raz0R Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 hehe..brate ..koliko ja znam iz kraljeva jedna ekipa hoce 100% ..pa jedna iz rashke isto 100%..jedna iz tutina .tj mi xTm ..hocemo 100%..to ti je sto se tice 100 % :P Mozda josh jedna iz tutina..ovi iz srbije su rekli ako bude imalo 6-7 ekipa onda dolaze i oni ...ja mislim da tje imati ekipa da se odigra jedan cool CS turnir :) zz Ma ok samo napravite listu na ovaj topic za one ekipe koje su se prijavile pa updajtujte pa se gledamo tamo ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ovi iz srbije su rekli A shta ste vi neka druga drzava? Quote lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 A shta ste vi neka druga drzava? haha..sani brate,pogresno si razumeo..mislio sam na vise vas iz srbije..iz vise gradova..mi to kad kazemo "iz srbije" to znaci ovi vetji gradovi kao sto su bg kragujevac i tako to..nemoj odmah da se palis ..ccc..nisam mislio nista loshe .lol ;) Ma ok samo napravite listu na ovaj topic za one ekipe koje su se prijavile pa updajtujte pa se gledamo tamo ^^ nemash frkash :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 (edited) ovi iz srbije su rekli lol maksi faco, a de ti zivis ? :D A shta ste vi neka druga drzava? hahahahaha tako se mi jebeno izrazavamo brate, sta da se radi :D Edited May 12, 2008 by XT3X[C]ha0s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Pa jbg-a Teo mislio sam na sve ove shto su nam se jawilia obratjao sam se ovom drugu iz NP-a :) Ma boli me ono shto ne treba da me boli ,shta se ja tu ispravdavam kad nisam mislio nista loshe :D CLOSED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Slay3R_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) omg maxy sta mozes da pricas ne spamujte.... i Teo, daj vise taj spisak ekipa... ja mislim da ce biti 8-12 ekipa na turniru otrpilike: 1iz raske, 2iz np, 2-3bg, 1kv, 2iz crne gore, mix iz cacka (shokica...) pozz Edited May 13, 2008 by slayer_tutin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 hehe..dobro slaki , netjemo spamowat ;) :D Bolje za to vreme da se spremamo za turnir .......pozz svima ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Evo i timova koji su se prijavili za sada : 1. X-team (Tutin) 2. techn33k (Novi Pazar) 3. GMS (Bijelo Polje) 4. NP Team (Novi Pazar) 5. urbanExperience (Krusevac) josh jednom bih podsetio sve na email/msn organizatora : cnihad@msn.com edit: listu prijavljenih ekipa sam takodje editovao na pocetnom postu ... zop ;) Edited May 13, 2008 by XT3X[C]ha0s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Samo da vas obavestim da se prijave primaju do 16.05 pozz Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Opet urban,ako dodjemo,sigurno nam padaju u grupi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Takwe si sretje a ?:P haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FekY Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ajmo bre, nema cekanja, nema razmisljanja, ajmo PRIJAVA sto vishe to bolje gogogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 hahaha ..joj feky imbo ! Ma shta tjesh . . .takwa ti je danashjitza :D Ali bitje bitje jednog dana !:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raQa Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Znaci samo 5 ekipa Edited May 16, 2008 by raQa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ne 5 ekipa nego 4 jer je jedna otkazala. Prema tome turnira nece ni biti jer sa 4 ekipe nema smisla ni odrzavati. Pozz Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raQa Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Bruka vala brate, trebao si se potrudit i ranije objavit i vise zvati ekipa al jbg :) nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Brate uradili smo sto smo mogli . . .ali jbg-a , poneko je na faxu , neko ima posla drugog ...tako da ...nisu mogle te ekipe da dodju . . Nije wazno ...bitje ..sve najlepse ..zz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts