Jump to content

PTR Patch 2.4.2

Silencer

Recommended Posts

ja kao warr kada igram protiv druida sam svaki put dobija po koju sedu

a secam se na pocetku s3 kad su druidi postali tek imbalance kada je druid bezao od 10 ljudi u wsgu i slicne fore kada sam hteo da polupam i tastaturu i igru

realno pre s3 niko nije ni cuo za druide

jedino sto je bilo prolazno je 4 dpsa + druid healer u 5v5 ali to nije mnogo visoko islo

a sad je ovo druidcraft realno.

Druid je uvek bio idealan nosac zastave u wsg-u pored paladina ali horda nije imala paladine tada.

realno pre s3 niko nije cuo za druide - Kako bi petao Sofronije rekao:"Grešiš, ovaj, grešiš silno sine!". Sto si onda hteo da lupas igru i tastaturu?

Tnx Revenger - Ispravio Sofronija

Edited by drndara

There is nothing either good or bad, thinking make it so.

Drndara.thumb.png.e387ee50467198aff9c89a

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel moguce? [:D] Mislim brisaci na monitoru ili sta, kako igras? Cyber sex ftw!!1

Nebra, jeste sarkazam u pitanju. Malo da podstaknem Mohija da isprska forum, ucutao se nesto u poslednje vreme a realno klinac je toliko izdrkan da ja nemam reci, najvise zbog njega i posecujem forum, mislim neverovatno je o kakvoj "pojavi" se ovde radi...

Nikad nisam igrao ni huntera ni druida btw.

Aj' malo se zapitaj...

Klinac?

Ja imam 26 godina i dovoljno mozga za ovu igru za razliku od nekih drugih.

sa obzirom da ti je alt imba op klasa,a ti si car wow-a i drugari ce te bustovati,na koliko rejtinga ciljash?merciless gladiator je realnost.

a ako ne uzmesh preko 1850+ i to bez da te bustuje full s3 druid licno cesh priznati da si glup i da ne znash ni najosnovnije stvari o hunteru I DA CESH ZAUVEK UCUTATI I PRIMITI GA U ASS(rejting,ne ono shto ti mislish hehe lud si)

Navuci cu ja taj rejting nije problem, nemam mnogo vremena da igram u zadnje vreme ali cu ga navuci za razliku od tebe, a mene interesuje sta ces ti onda da uradis? Rejting cu navuci za sebe ali eto kad si se vetj ponudio mogao bi da pojedes i ti neko govno uz put onako?

alo nab ja sam prodo 5 2k 2v2 timova koje sam nabio sa druidom u roku od 2 nedelje

i to sve sa 30/40-5 skorom

Jel treba sad da trazim irc logove na kojima si kukao kako nisi mogao da se odlepis od 1900 sa druidom i kako si se vratio sa shamanom da igras i tako uzeo 2k? To se malo potire sa vasom teorijom rolanja glave preko tastature?

Strahota doduse sto se ja raspravljam sa pola mozga podeljenog na tri coveka :(

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Aj ronjaj po logovima bas da vidim. Ubi me znatizelja.

Killy je bio nub barem dok je igrao human war pre arene. Nikad laksi kill. Bas ko sto ime kaze Kill igor.

Onda su dosli cross-server BG's pa ga vise nisam vidjao.

Prvi rank 14 war na serveru. Dobio i WoW tabard kao nagradu.

Naravno tada sam igrao na usa

staridaniwd7.th.jpg

I rank 13 rog, rank 12 mag, rank 11 hunter, posle svega toga mrzelo me ponovo farmovati HWL.

zaboravih da ubacim i link

http://www.worldofwarcraft.com/contests/05...em/winners.html

jel si ti svestan koliko meseci proslo od onoga kada mi je war bio na magtheridonu i kada sam ja to pricao

mislim smesan si

oces da kazem da lazem ?

tuzno

Niko ne kaze da lazes ali poenta je kad si u toku sezone navukao 2k. Pocetak sezone nije isto kao i kraj sezone. Zasto nisi uspeo sa druidom tad kad je druid noob friendly klasa a cim ste stigli do 1900 znaci da taj lik ima obe ruke? Sve jako prosta pitanja koja protivrece sranjima koja vi ovde pricate i niko od vas nece da odgovori na njih.

A za ova otvorena prozivanja na spam bi moderatori trebalo da reaguju. Konkretno mislim na onog lika koji je sam rekao da jede govna i provocira kako bi mu ja odgovarao.

Aj ronjaj po logovima bas da vidim. Ubi me znatizelja.

Killy je bio nub barem dok je igrao human war pre arene. Nikad laksi kill. Bas ko sto ime kaze Kill igor.

Onda su dosli cross-server BG's pa ga vise nisam vidjao.

Ma morao bi da jurim rev-a posto ja ne cuvam te gluposti po kompu te me mrzi, ali sustina te rasprave je bila da je probao sa nekim druidom koji zna da igra i da nije uspeo, pa se vratio da igra sa shamijem sa kojim je pre igrao i sa njim uspeo da navuce 2k prvi put.

26god? Jos tuznije... Do sad sam mislio da imas max 17 pa sam ti odbijao na to ali ovako... Sine, sta da ti kazem prskanje po monitoru nije nesto cime covek u tvojim godinama treba da se bavi....

A to za smisao za igru i sl, ta govna prosipaj negde drugde... Svi znamo da se uspeh u WOW-u meri provedenim satima ingame zato nemoj se zaludjivati da tvoj "intelekt" ima nesto sa rejtingom ili je boze moj neki dar od boga u pitanju? [:)]

Koliko si kontradiktoran pokazuje i tvoje ponasanje prema killy-ju, decko ako vec meris iq ljudi prema rejtinzima u areni (sto je dovoljno debilno samo po sebi) onda njega smatraj sebi ravnim, covek je u pvp-u postigao mnogo vise od tebe i posto vidim da ti je to najbitnija stvar gde je onda postovanje prema doticnom, a?

011/3671-429 javi se pa da vidimo sta moze da se uradi...

26god? Jos tuznije... Do sad sam mislio da imas max 17 pa sam ti odbijao na to ali ovako... Sine, sta da ti kazem prskanje po monitoru nije nesto cime covek u tvojim godinama treba da se bavi....

A to za smisao za igru i sl, ta govna prosipaj negde drugde... Svi znamo da se uspeh u WOW-u meri provedenim satima ingame zato nemoj se zaludjivati da tvoj "intelekt" ima nesto sa rejtingom ili je boze moj neki dar od boga u pitanju? [:)]

Koliko si kontradiktoran pokazuje i tvoje ponasanje prema killy-ju, decko ako vec meris iq ljudi prema rejtinzima u areni (sto je dovoljno debilno samo po sebi) onda njega smatraj sebi ravnim, covek je u pvp-u postigao mnogo vise od tebe i posto vidim da ti je to najbitnija stvar gde je onda postovanje prema doticnom, a?

011/3671-429 javi se pa da vidimo sta moze da se uradi...

Aj da lepo razlozimo sve poslednji put.

Ja drkam po monitoru? Ja kazem da je hunter sad do jaja za svaki breket i objasnim zasto, a jave se teletabisi da vicu kako nije sa objasnjenjima OMG PILAR? A sta magu ne smeta pilar, spristu ne smeta, locku ne smeta? Nihilumov sponzorisani 3vs3 i 5vs5 pvp tim ima hantera? Do nedavno hunt bio najbolje rankiran lik kad se uzmu svi breketi u obzir? Prosle sezone na blizzardovom turniru u finalu bio priest/lock/hunt kombo, izgubio doduse ali bio u finalu. Da ne pominjemo teorijske mogucnosti huntera po kojima sam jos pre ove sezone izjavio da je sledeci top kombo mm hunt/resto druid zato sto mi mozak radi za razliku od nekih ovde i jasno mi je bilo od samog starta sta ta klasa nakon buff pecha moze da uradi u areni.

Uspeh se meri po vremenu provedenom ingame? Pa ja onda imam jako malo u odnosu na neke ovde, a jako fin skor da pokazem za to. Pritom jel ti znas kako funkcionise arena uopste?

Nisam ja kontradiktoran posto si ti rekao da cenim ljude po rejtingu, a ne ja. Ja procenjujem ljude u wowu po inteligenciji, a u slucajevima gde istu ne mogu nikako drugacije sem rejtingom da provalim onda zakljucujem na osnovu rejtinga. Posto kilija i psy-a recimo znam po pisanju na forumu, njih i njihovu inteligenciju ne mogu da postujem jer iste nema. Da iole pratis sta ljudi pisu po ovom jadnom forumu video bi da kili iako verovatno ume da odigra lupeta takve gluposti kad je u pitanju theorycraft da to nigde ne postoji tako da je njegova sposobnost da analizira neke chinjenice u svom mozgu i izbaci zakljucak jako ogranicena.

aj snimite to

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

^fail

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

np

drugi put :)

▲

▲ ▲