Dreadnought Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Znachi popeli su mi se na organ dokoni kreteni koji sednu na vendora vendora i bleje tako... Ajde josh kad su nashi pa samo nerviraju, ali kad su partizani onda je to kod badge vendora =samoubistvo. Znachi ima li neshto u stilu: /target NPC /<interact, taklk, whateva...> NPC Samo da izbegnem right click ruski rulet u besnu rulju kojima izgleda raste pisha od nerviranja poshtenog sveta. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ctrl+V will help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ctrl+V will help Sto je frka rekao mada je to kod mene shift+V. Default je ctrl+V za oznacavanje prijateljskih jedinica a V za neprijateljski i desni klik na plocicu iznad glave da pricas ili da napadnes. Problem je kad se ljudi stalno krecu i skakucu pa se samim i tim table/barovi koji su im iznad glava pomeraju non-stop. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Zar nije bolji nacin da okrenes ledja npcu pa klikces desnim klikom do mile volje? BTW ako bi mod mogao da promeni ovo u konzolne komande topic, mozda bi mogli neke stvarcice da podelimo ovde... Na primer mene interesuje kako da komprimujem ono reputation gain You gained XY reputation with Shatered Sun Offensive da bude [R] +XY [sSO] Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) @ C o s a Simple Combat Log skracuje to sto kazes ali to radi samo sa combat logom. Tipa "You Fireball 5000 Drndara." ili samo Fireball 5000 :) http://www.wowace.com/wiki/SimpleCombatLog a EavesDrop imas svoj interface i drugacije izgleda prozorce http://www.wowinterface.com/downloads/info...-EavesDrop.html Edited April 15, 2008 by drndara Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Kako skloniti ovaj crveni tekst ... ??? Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 errormonster ^ znam sa SCL ali meni treba za CHAT prozore, e sad to jedino da zaobidjem default komandom iz Wowa ili Prat-om, koji nisam uspeo da nateram da ovo radi, ali uredno smanjuje [Guild]: u [G]: jer za to ima module Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts