Kal1mero Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 e pa matori o tome si trebao da mislis ranije i da cuvas kabl :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 Svako neka pogleda monitore ko ima unazad 5 godina i ako ima kabal kao i mi puko je ako mu otkaze, jer oni su u sklopu sa monitorom tako da nema gde da se kupe SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Svako neka pogleda monitore ko ima unazad 5 godina i ako ima kabal kao i mi puko je ako mu otkaze, jer oni su u sklopu sa monitorom tako da nema gde da se kupe e brate pa ako ti je prekid u onom plavom sto ulazi u montiro to mozes da kupis :) ima po servisima ima cak i u metrou onda odseces kabal ogolis zice i zaletujes to prave od nekog lima nije onako liveno kao ono orginalno al ko ga jebe barem radi , ja sam to sebi menjao Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts