Anta-93 Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Svako ko toliko zeli da igra cs sigurno moze da izdvoji 600-850 dinara ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Ili dajte meni ja cu preko moje kreditne da vam uplatim 900 dinara steam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 I jos nesto odem na max kgb bga(ovde pojedini likovi) i pitam nekog nesto od "PRO" igraca a oni u onom fazonu ti nisi moj rank sta mi se javljas!!!! Ovo je totalna glupost a jadno je sto 90% ljudi tako misli a sve su to "igraci" koji rekreativno igraju CS i ,blago receno nemaju pojma, CS im je samo zabava. Odakle vama bre ideja da su ti "pro" igraci puni sebe i da tako razmisljaju? Mozda ih jednostavno smara velik broj debila i jednostavno ne zele da pricaju sa ljudima koje ne znaju tako da niko nema pravo tako da prica. Ako te ne zna te covek, sta ima da se ljutis i kenjas ako nece da prica sa tobom. Ovo ne govorim samo tebi vec svim koji tako bezveze optuzuju ljude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 ja mislim da vam je puk'o sajt. :) Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 ja mislim da vam je puk'o sajt. :) Nemamo bash kesha za domenu a ima dosta imbecila koji pokusavaju da hackuju forum tj da ga ugase pa nekad i uspeju.. sad je www.hs-arena.co.cc uskoro .com!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienBH Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Ovo je totalna glupost a jadno je sto 90% ljudi tako misli a sve su to "igraci" koji rekreativno igraju CS i ,blago receno nemaju pojma, CS im je samo zabava. Odakle vama bre ideja da su ti "pro" igraci puni sebe i da tako razmisljaju? Mozda ih jednostavno smara velik broj debila i jednostavno ne zele da pricaju sa ljudima koje ne znaju tako da niko nema pravo tako da prica. Ako te ne zna te covek, sta ima da se ljutis i kenjas ako nece da prica sa tobom. Ovo ne govorim samo tebi vec svim koji tako bezveze optuzuju ljude. brate koliko ja znam kad god neko pita nekog nesto uvek dobije odgovor, bio noob ili pro :/ Mislim kakvi su to 3povi :S Quote cyberAttack team Anta: sjebao sam nogu ... Anta: ceo dan u kuci zatvoren cheda : kako ? Anta: preskakao krevet u mraku neko zvonio jebem mu meter Anta: :C cheda : ahahhahhahaahah :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 gen1 zapostavio si ligu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 brate koliko ja znam kad god neko pita nekog nesto uvek dobije odgovor, bio noob ili pro :/ Mislim kakvi su to 3povi :S ...pod uslovom da nema 11-12 godina i da pita bar nesto priblizno normalno...sto je realno u njihovom slucaju nemoguce xD :*** Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Pozz svima evo da vam predstavim HSA Server !!! Ima Public server 24 slota IP : 212.200.139.140:27039 Ima CW server 12 slota IP 212.200.139.140:27033 Server je na gametrackeru 289. za 2 meseca!!! Forum : www.hs-arena.co.nr (Molio bi vas sve da se registrujete posto je novi forum napravljen je pre 2 dana ima nekih 95 chlanova) A za HSA Summer CUP pocele su prijave vdecete sve tamo!! Prijave ce biti do 30 grupa od kojih cemo izabrati 20!!! Prva nagrada: za nju nismo jos sigurni (mislimo neke steam accaunte al bicete obavesteni na forumu) Pozzzz GL^HF!!!! Nadam se da cete nas posetiti i registrovati na forum!! pozzz by GeNo!!! Samo da dodam HSA Pub je presao na 32 slota!!! POZZZ!!!! www.hs-arena.co.cc !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 extra.. dolazim, ali da mi das admin Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Ti se drogirash....:S Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 A vi da ste pravi "kanterasi" vi bi rekli neka i treba da se otvara sto vise servera da ozivi scena CSa u Srbiji..... scena se nikako nece ojacati otvaranjem public servera... Scena je odavno umrla i nista je nece podici na noge tj moze se podici al to sto joj treba nikad se nece dogoditi. a dok bude bilo 100 public servera na kojima ce svi igrati for fun scena ce biti mrtva. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts