purposemaker Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Problem je u vezi CS 1.6. Instalirao sam steam pre par dana i primetio sam da mi na domacim serverima igra strashno secka kada ima ljudi ali ne i kada je skroz prazan server. Kada na serveru ima makar dvoje-troje ljudi pochinje da secka kao da se gushi mashina. Napominjem da nije do konfe, i da je sluchaj samo sa domacim serverima, na stranima se to ne deshava chak i kad su krcati. Rate-ovi su takodje dobro podesheni a konekcija 1024/128 kabl, i testirao sam je chim mi zasecka, konekcija radi u fullu a ping uvek ispod 100. Kada probam CS 1.6 non steam (ne instalira se, tako da se ne kolje sa ovim drugim) on na domacim serverima radi normalno. Zanima me da li je mozda problem shto nashi serveri nisu na steam-u ili shta? Bezveze mi da na stranim serverima igram sa steamom bolje (manji ping i ne secka) nego na domacim, a kad upalim ovaj non steam svaki drugi dan se drndam sa CD-key i tako nekim glupostima. Molim Vas pomozite mudri ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purposemaker Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Hvala Neo, probacu kad dodjem kuci, sad sam na poslu, mada mislim da nije to (na 3-4 sec) vec bukvalno kao da igra radi na 10 fps. Ima li josh nekih mogucih reshenja any1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 proveri da nemas neki program u pozadini koji chekira nesto na to neko vreme kada tebi zalaguje.. e.g. antivirus ili tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 i ja imam isti problem dok ne iskljucim nod32 Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ajde promeni jebenog nedju kostica jebo te on ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Znam nekog ko je imao slican problem, njemu je to bilo do procesora i on je instalirao dual core optimizer i nije imao vise taj problem, tako da proveri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts