out-dated Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 Naravno da necu uzeti misha u bg ... sve 2 x skuplje nego u svetu wtf!? Sledeci petak stize mishonja iz Beca. Ostaje samo Practice, Practice, Practice ,Practice :) .. kontam ja da nije sve u gearu ali ne vidim da fnatic igra na kuglicnim :) nego svi imaju steel i diamonback koliko sam video... jos da kupim steam i da vezbam ceo dan ... meni to uopste nije no life kako neki kazu.... lepse se osecam kada pwnujem ofc i kad sam bolji od drugog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Ako ti riba blajva dok to radish, nije no life. Edited April 11, 2008 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 onda nisam bio no lifer u wowu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Nhf, al nije isto drkanje na elfkinju i kad ti riba blajva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 dule nije bio no life Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 cene razer misheva i podloga ( to sam jedino pratio ) bas brzo padaju...prvo je bila akcija pre koju nedelju pa je umesto 4.8k deathadder bio 4k , sada je vec 3.6k a 1800 su mantis speed i control :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts