Pretor Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 hud_saytext 0 i sve je tako lepooo..... Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 hud_saytext 0 i sve je tako lepooo..... da koristio sam je u vise navrata za vreme gledanja mec-a....jednostavno je sramota da ljudi toliko psuju bosance koji su realno napravili iznenadjenje kad su izbacili groriju... ali mozda se promeni :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) hmm ko je izbacio gloriju , i ne znam sta ti gledas pa kazes psuju bosance... posto se 321654123 puta spomenuo isus, bog, mrtvi itd. ??? Edited April 3, 2008 by zH|Teshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 "sedi srbin ispod krsta jede govna s tri prsta" Hmmm...... Govna smo i jedni i drugi... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
F16HT3R Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Uopste nije bio pametan potez od strane organizacije da omoguci pisanje na HLTV. Ipak ovo je internet , nije ovo RL! Ovde su svi jaki , svi psuju i tako u krug. Veliki promasaj , mislim okupiti na jednom mjestu djecu sa manje od 13 godina koja se pocnu da svadjau na nacionlanoj osnovi je NEPROCENJVIO! I ono malo ljudi sto bi gledalo mech , iznervira se izadje , i ajd zdrao ! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 hud_saytext 0 ? Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Da, i onda i ono malo pametnog sto je neko mogao da kaze preskocis ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F16HT3R Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) Samo da dodam da mi je drago jer je mech bio dobar , strasno , dobar , bas ono kvalitetan. Bilo bi fino kad bi ovi iz KGB organizovali turniri za ove jace ekipe sa prostora bise Juge ili Balkana. TOP16 Zvati najbolje ekipe iz Slovenije,Hrvatske,Bosne,Srbije,Makedonije,Bugarske i Grcke. To bi bio tek kvalitetan CS . :P Vecina Turske je u Maloj Aziji , tako da je smijesno o tome raspravljati. Edited April 3, 2008 by F16HT3R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) I turska je zemlja balkana. (Dude, shalio sam se :/ ) Gledam sam dust2 od pola. GG Nuke sam izashao jer sam morao da uchim Edited April 3, 2008 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 poshto vidim da je fianale bo3, mene zanima da li simplex ima u startu mapu prednosti s'obzirom da su doshli iz winnera ? logichno je al na slici pishe samo bo3 pa pitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 imaju ceo bo3 prednosti. znaci ovi moraju 2 puta da ih dobiju bo3, a simplex samo 1 bo3 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Samo da dodam da mi je drago jer je mech bio dobar , strasno , dobar , bas ono kvalitetan. Bilo bi fino kad bi ovi iz KGB organizovali turniri za ove jace ekipe sa prostora bise Juge ili Balkana. TOP16 Zvati najbolje ekipe iz Slovenije,Hrvatske,Bosne,Srbije,Makedonije,Bugarske i Grcke. To bi bio tek kvalitetan CS . :P Vecina Turske je u Maloj Aziji , tako da je smijesno o tome raspravljati. koliko sam cuo od nekih ljudi ovo ce se dogoditi :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ^nisi cuo nego procitao ovde!!! i to ovoga leta ce da bidne tako su bar rekli ako ne zajebu nesto... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ^govorim o novoj online ligi ne o kgb lan-u ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 koliko sam cuo od nekih ljudi ovo ce se dogoditi :) greska :) Samo da dodam da mi je drago jer je mech bio dobar , strasno , dobar , bas ono kvalitetan. Bilo bi fino kad bi ovi iz KGB organizovali turniri za ove jace ekipe sa prostora bise Juge ili Balkana. TOP16 Zvati najbolje ekipe iz Slovenije,Hrvatske,Bosne,Srbije,Makedonije,Bugarske i Grcke. To bi bio tek kvalitetan CS . :P Vecina Turske je u Maloj Aziji , tako da je smijesno o tome raspravljati. to je vec postojalo kad smo imali ESL licencu zvalo se EMI.... igrali su Bugari(osvojili)x2, 4gl, kgb, vf, Deliquent habbits, guardians i ostali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 Na ovaj 2008 turnir su bili pozvani i slovenci i hrvati ali nisu hteli da ucestvuju u nosteam ligi, sledeca ce biti dosta bogatija boljim ekipama (ako je bude) btw: Mech godine, Grand Finale KGB Online 2008 Turnir, 4gl.kgb vs simpleX Nedelja, 06.04.2008. 23h HLTV: 217.26.212.10:27001 Ukoliko sipleX pobedi, osvaja prvo mesto, ukoliko 4gl.kgb pobedi, u ponedeljak se igra drugi bo3 u kojem pobednik osvaja prvo mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 cemu igranje 2 bo3 mecha :S ... treba jedan bo3 da se igra u kojem simplex ima prednost jednu mapu zato sto je dosao iz winer-a Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ne, nego treba da se igra bas ovako kako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ^LOL u kojim pravilima pise da se igraju 2 bo3 mecha ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 U svim? Pogledaj bilo koji turnir gde se igra winner/loser, i gde od 1/2 finala/finala bo3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 pa ne jer se bo3 racuna kao jedna pobeda. tako je uvek bilo u winner/loser sistemu. ne znam odakle vam ovo za po 1 mapu prednosti. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) mozda su to wc3 pravila cs nisu veruj mi. kako je na winter CPL-u 2005 SK pobedio lunatic u finalu samo jednu mapu secam se mapa bila inferno (igrao se upper/lower bracket) i osvojio cpl. isto vazi i za EYE vs SK cpl summer 2004 igrali su samo inferno. EYE pobedio koji je dosao iz upper bracket-a isto i za NoA kad je pobedila EYE a dosla iz lower bracketa morala 2 mape da pobedi a ne 2 bo3-a :/CPL winter 2004 zato sto je NoA dosla iz lower-a igrali 2x inferno na eswc i wcg se ne igra upper/lower tako da :S Edited April 3, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 uvek je bilo ovako kako deja kazhe... al nije ni bitno, ok je ovaj sistem shto je igi smislio, bar ce vishe dobrog kantera biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) da ali je ovako ostecen simplex. tesko da ce simplex da uzme 2 mape gloriji :/ jednu jos i imaju sanse. da me ne bi lin napala moram da napisem da ne hejtujem glorijance. Edited April 3, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 Ne vidim cemu polemisanje kako je to napolju, eto napolju su plate 10x vece od nasih, napollju su nagrade desetine hiljada eur za prvu ekipu, naplju su ovakva i onakva pravila, a ovo je KGB Online turnir i sistem mozete procitati ovde: http://www.kgb-hq.com/forum/viewtopic.php?t=6196 Znaci ovaj sistem je suba predlozio a ja sam se slozio da je mnogo bolji i zanimljiviji od proslogodisnjeg samo sam ga ja eto malo izmenio cak vise puta. Licno mislim da je mnogo zanimljivije da Grand finalista koji je dosao iz loser-a prvo mora da dobije jedan bo3 da se nulira i onda sledeci dan se igra drugi bo3 koji ce dati pobednika. A bo3 je potreban za nuliranje iz prostog razloga jer je pobeda u bo3 jedina prava pobeda sto se videlo u consolation finalu 4gl.kgb vs eu4ia gde glorijanci sabijaju dd2 i ne moze im niko prismrditi i pojeli eu4iu dok je dalje bila dosta neizvesnija situacija. Upravo zato mora da se odigra bo3 a ne samo 1 mapa za nuliranje a zatim pobednicki bo3. A i nikad nisam bio za kompletno kopiranje, uvek sam voleo originalnost :) tako da nemam nameru slepo da se drzim nikakvih stranih sistema ;), cak cu i ove smorene grupe da izbacim i da ubacim eliminacije za sledecu ligu (ako je bude) :) da ali je ovako ostecen simplex. tesko da ce simplex da uzme 2 mape gloriji :/ jednu jos i imaju sanse. da me ne bi lin napala moram da napisem da ne hejtujem glorijance. Brate nemoze niko biti ostecen, ako su bolji, pobedice, cisto ko suza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts