Jump to content

KGB Online 2008 za neupucene :)

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"sedi srbin ispod krsta jede govna s tri prsta"

Hmmm......

Govna smo i jedni i drugi...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Uopste nije bio pametan potez od strane organizacije da omoguci pisanje na HLTV.

Ipak ovo je internet , nije ovo RL!

Ovde su svi jaki , svi psuju i tako u krug.

Veliki promasaj , mislim okupiti na jednom mjestu djecu sa manje od 13 godina koja se pocnu da svadjau na nacionlanoj osnovi je NEPROCENJVIO!

I ono malo ljudi sto bi gledalo mech , iznervira se izadje , i ajd zdrao ! :P

Samo da dodam da mi je drago jer je mech bio dobar , strasno , dobar , bas ono kvalitetan.

Bilo bi fino kad bi ovi iz KGB organizovali turniri za ove jace ekipe sa prostora bise Juge ili Balkana.

TOP16

Zvati najbolje ekipe iz Slovenije,Hrvatske,Bosne,Srbije,Makedonije,Bugarske i Grcke.

To bi bio tek kvalitetan CS . :P

Vecina Turske je u Maloj Aziji , tako da je smijesno o tome raspravljati.

Edited by F16HT3R

Samo da dodam da mi je drago jer je mech bio dobar , strasno , dobar , bas ono kvalitetan.

Bilo bi fino kad bi ovi iz KGB organizovali turniri za ove jace ekipe sa prostora bise Juge ili Balkana.

TOP16

Zvati najbolje ekipe iz Slovenije,Hrvatske,Bosne,Srbije,Makedonije,Bugarske i Grcke.

koliko sam cuo od nekih ljudi ovo ce se dogoditi :)

lA DPS FAMILY

koliko sam cuo od nekih ljudi ovo ce se dogoditi :)

greska :)

TOP16

to je vec postojalo kad smo imali ESL licencu zvalo se EMI.... igrali su Bugari(osvojili)x2, 4gl, kgb, vf, Deliquent habbits, guardians i ostali...

Na ovaj 2008 turnir su bili pozvani i slovenci i hrvati ali nisu hteli da ucestvuju u nosteam ligi, sledeca ce biti dosta bogatija boljim ekipama (ako je bude)

btw:

Mech godine, Grand Finale KGB Online 2008 Turnir, 4gl.kgb vs simpleX

Nedelja, 06.04.2008. 23h

HLTV: 217.26.212.10:27001

Ukoliko sipleX pobedi, osvaja prvo mesto, ukoliko 4gl.kgb pobedi, u ponedeljak se igra drugi bo3 u kojem pobednik osvaja prvo mesto.

mozda su to wc3 pravila cs nisu veruj mi.

kako je na winter CPL-u 2005 SK pobedio lunatic u finalu samo jednu mapu secam se mapa bila inferno (igrao se upper/lower bracket) i osvojio cpl.

isto vazi i za EYE vs SK cpl summer 2004 igrali su samo inferno. EYE pobedio koji je dosao iz upper bracket-a

isto i za NoA kad je pobedila EYE a dosla iz lower bracketa morala 2 mape da pobedi a ne 2 bo3-a :/CPL winter 2004 zato sto je NoA dosla iz lower-a igrali 2x inferno

na eswc i wcg se ne igra upper/lower tako da :S

Edited by Dejan J.

lA DPS FAMILY

Ne vidim cemu polemisanje kako je to napolju, eto napolju su plate 10x vece od nasih, napollju su nagrade desetine hiljada eur za prvu ekipu, naplju su ovakva i onakva pravila, a ovo je KGB Online turnir i sistem mozete procitati ovde:

http://www.kgb-hq.com/forum/viewtopic.php?t=6196

Znaci ovaj sistem je suba predlozio a ja sam se slozio da je mnogo bolji i zanimljiviji od proslogodisnjeg samo sam ga ja eto malo izmenio cak vise puta.

Licno mislim da je mnogo zanimljivije da Grand finalista koji je dosao iz loser-a prvo mora da dobije jedan bo3 da se nulira i onda sledeci dan se igra drugi bo3 koji ce dati pobednika.

A bo3 je potreban za nuliranje iz prostog razloga jer je pobeda u bo3 jedina prava pobeda sto se videlo u consolation finalu 4gl.kgb vs eu4ia gde glorijanci sabijaju dd2 i ne moze im niko prismrditi i pojeli eu4iu dok je dalje bila dosta neizvesnija situacija. Upravo zato mora da se odigra bo3 a ne samo 1 mapa za nuliranje a zatim pobednicki bo3.

A i nikad nisam bio za kompletno kopiranje, uvek sam voleo originalnost :) tako da nemam nameru slepo da se drzim nikakvih stranih sistema ;), cak cu i ove smorene grupe da izbacim i da ubacim eliminacije za sledecu ligu (ako je bude) :)

da ali je ovako ostecen simplex.

tesko da ce simplex da uzme 2 mape gloriji :/ jednu jos i imaju sanse.

da me ne bi lin napala moram da napisem da ne hejtujem glorijance.

Brate nemoze niko biti ostecen, ako su bolji, pobedice, cisto ko suza