F@ke® Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) Na prodaju SkyStar2 DVBSat kartica Malo koristena u original TechniSat paketu. Dostupno preko 2000 digitalnih satelitskih TV i Radio kanala kao i najpoznatiji Evropski TV paketi (D+,Premiere,Cabo,Polsat,DigiTV) Mogucnost offline downloada (Satelitski internet) Kartica je rev 2.6D (negreje se kao ostale verzije) - Daljinski - Tanjir 120 - LNB konvertor - Rucni pozicioner (mogucnost biranja 10 satelita) Tel. 063/840-99-43 E-mail: lakedemon77@yahoo.com Edited March 17, 2008 by F@ke® Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 koliko para ovo zadovoljstvo ? Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 90e Fixno !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Jel sme da se zna razlog prodaje? =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 (edited) Jel sme da se zna razlog prodaje? =] Reko sam cenu, oprema je u odlicnom stanju !!! ne prodajem ja! to je oprema mog brata a sta ce on da radi sa tim parama ili koji je razlog prodaje to netreba da zanima ni mene ni tebe !!! ako je neko zainteresovan ima email i broj telefona pa neka se detaljnije raspita o svemu !!! Edited April 1, 2008 by F@ke® Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts