shockwave Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Ne znam zasto mi Generals SECA toliko posle 5 min da mi dodje da razbijem kompjuter od 1000eu!!! Na starom 10x slabijem kompu mi je radilo bez problema.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 (edited) Generals tera rana verzija SAGE engine-a, tada napisanog za DirectX 8, koji ne voli da radi na novijem (DirectX 9/DirectX 10) hardware-u. Imao sam slicne probleme i nisam siguran da se u vecoj meri mogu ublaziti. Revert na starije driver-e mi je donekle pomogao (ali kada sam presao sa GeForce 4 na GeForce 6, a sada imam GeForce 8 i sa njom nisam probao). Probaj da promenis display driver profil za neku od starijih aplikacija, npr. na CnC: Renegade (koji takodje poseduje ranu verziju SAGE-a), ili cak na Generals, ako postoji. Edited March 2, 2008 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts