Veljok Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) Evo od danas, kad hocu da startuje Frozen Throne on mi izbaci ovo ne znam do chega je...? Izvinjavam se odjednom je proradilo... izvinite josh jedared izbrishite ovo...hvala Edited February 22, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Da ne otvaram topick treba mi pomoc Hajli posto imas isti paket kao i ja zasto dobijam diskove na waru non stop prekida ali samo u waru jednostavno prestane da trepce ona action lampica dobijem disk bez odbrojavanja znachi odma quit mision...?Ponavljam samo u waru posto cs igram na netu nema nikad diska ili laga...i jos nesto tako mi se desava prilikom downloada stane na nekih 20 - 30 % i pise kao da je skinuto u cemu je fora??? tnx u napred icon_smile_evil.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ja ne koristim Huawei ruter koji se dobija, vec Linksys WAG200G, tako da ne znam koje ti lampice trepere i kako Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 nije ni moj HAWAY nego Aolynk DR814 BroadBAND ROUTER neki novi pack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alu- Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 nije ni moj HAWAY nego Aolynk DR814 BroadBAND ROUTER neki novi pack Cule imas neki mallware/backdoor - svaler Nadji Spyware doctora i ocisti komp...te gluposti uglavnom ne skonta AV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 nema to veze sa diskom,danas sam od talibana dono njegov ruter igro wara sve nema diska do mog je nesto idem sutra u telekom da se svadjamo malo..btw on ima onaj mali hawayi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts