gruja Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Cena,koliko ko da.Nov neotpakovan.Kad budem saznao kolika je cena u salonu,reci cu tacnu cenu,do tada mozete da licitirate :) dimenzije 200*80 debljina 25cm gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 e jbg meni bas treba novi dusek ali mi je dimenzija kreveta 190x80 ali dao bi ti 1000din i za ovaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 20, 2008 Author Report Share Posted February 20, 2008 daj skraticemo ga za 10cm. A postoji mogucnost da mozda ja nisam izmerio kako treba :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Koliko para grujo? :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 TOPIC JE VRH! GRUJICU ZA PRED_PREMIJERA !!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Brate ja sam moj neki na taj fazon platio u simpu 6.5k tako da ne daj ispod 3k nikako realno ti govorim... e jbg meni bas treba novi dusek ali mi je dimenzija kreveta 190x80 ali dao bi ti 1000din i za ovaj :) Kako ti sa 193cm i 110 kila spavash na tome majke ti ? :))) Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 1010 din , dok ne dočekamo zvaničnu cenu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 jao ljudi imamo problema sa pronalazenjem cene,do ponedeljka javljam cenu,pa makar ona bila hiljadu dindzi :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 1030 din! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Brate ja sam moj neki na taj fazon platio u simpu 6.5k tako da ne daj ispod 3k nikako realno ti govorim... Kako ti sa 193cm i 110 kila spavash na tome majke ti ? :))) matori po dijagonali jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 cena u simpu je 7.5k,znaci za 5k ga dajemo:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts