someguy Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 CECT 168 dual sim mobilni telefon, nov, 2 komada. Dual sim, touch screen, linux phone, 2 baterije, punjach, usb kabl, moguce punjenje obe baterije istovremeno (jedna direktno na punjacu, druga u telefonu), baziran na MT6227 chipu, micro SD 128 mb, ekran 2,5 incha, 3 zvucnika... Cena, prava sitnica :) Oglas je za drugara, tako da kontakt iskljucivo na 063/583627 Slikano mobilnim telefonom ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaskee Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ahhh ne mogu da verujem :D imao sam ja ovaj telefon ali na preklapanje...mozda nije poznata marka,ali je telefon bruka Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 aj preciziraj kolko je to prava sitnica ,jel podrzava jos memorije, za koje fajlove ima podrsku itd :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
someguy Posted January 29, 2008 Author Report Share Posted January 29, 2008 nazoves broj telefona koji sam dao pa pitaj za cenu, cenjkaj se, dogovaraj se, ja sam samo stavio oglas za drugara. sto se tehnickih stvari tice tu ti i mogu reci neke stvari koje znam. da, podrzava jos memorije, shto znaci da mozes ubaciti micro SD karticu veceg kapaciteta. podrzava wav, midi, mp3, 3gp, mp4, hm i to je to otprilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts