uk1g Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ovako danas smo igrali neki mix na nasem serveru ja i jos jedan iz klana i jos 3 randoma protiv klana BpS bivsi h2o i ranije smo igrali protiv njih i uvek ista prica Lionel Messi Citer brate! Igrali smo pred HLTV-om koji su oni doveli jer se prica da sam citer [znate onaj smesni klipic :)] Za nas igrali P4R4D0X [ja] Ace [iz klana] Baller [iz klana] [TmnT] Skazi znate tog awp proa i KrsmaN igrao za RB,ECM,SUB,IMORTALE SVUDa bre pro car stvarno zamolio sam ga da igra onda PGS.NEO[T] odnosno Lionel Mesi krece u akciju smoke ko da igra na 0 bita fleske ko da nosi naocare za sunce zidovi ???woot? shta je to... onda na sred meca dust2 sam trazio demo od njega kada je uradio FENOMALNIH 5 KILLS KROZ ZID odnosno sve je znao gde smo... on je rekao dobicete samo da zavrsim... i onda zavrsi se dust2 on kaze NEDAM DEMO ja reko sto on kaze nedam hahahahha noobovi ja lol ok kao nema veze i krenemo dalje da igramo.. nuke kad ono ja stojim na malom siteu i on sa velikog kroz sve one ventilatore pukne metak iz awp [probi 2 ventila ] i mene uglavu ostane mi 12 hp...DOKTOR...ZA CIT onda mi prekinemo mec nasi krenu izlaze a vodili smo nego je decko uradio 4 killa kroz smoke...pa smo izasli rekli igrajte sami... btw evo sta mi je reko nakon meca: evo dokaza da je uvek bio ubedljivo prvi a hltv je snimao : Dobro , ako je pro i ako smo svi mi noobovi , zashto ne da demo? pozz svima nadam se da cete iskoreniti ovog izkorelog citera ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 #CAREFACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 kupite steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts