Jump to content

wc3 no-cd crack

Recommended Posts

meni je stvaaaaaaaarno neprijatno, ali sada sam popizdeo jer sam nasao no-cd krak, i instalirao ga ali posle toga nisam mogao da se konektujem na Bnetu uopste i moram da reinstaliram wc3 opet sto me je jako ozrachilo - pa rekoh da vas pitam jer vi verovatno znate - da li ima negde da se skine i ako vam ne bi bilo tesko da mi ostavite link?

Don

jednostavno... ovde ima topic o tome ali neki linovi vishe ne rade tako da tjesh morati da googlash... treba ti daemon tools i image file i to je to vishe ti netreba cd a i ovo je bolje jer kad hotjesh [treba] da patchujesh onda morash da reinstall igru ako ti je crackovana igra + jel imash ti orig igru??? jer kako sam ja shvatio tebi ''ulazi'' u Warcraft ali netje na bnet...jbg ako otjesh bnet treba ti orig... peace

Rambe said:
jednostavno... ovde ima topic o tome ali neki linovi vishe ne rade tako da tjesh morati da googlash... treba ti daemon tools i image file i to je to vishe ti netreba cd a i ovo je bolje jer kad hotjesh [treba] da patchujesh onda morash da reinstall igru ako ti je crackovana igra + jel imash ti orig igru??? jer kako sam ja shvatio tebi ''ulazi'' u Warcraft ali netje na bnet...jbg ako otjesh bnet treba ti orig... peace

imam original, hvala na savetima

Don

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...