Jump to content

Prijave za turnir u Kragujevcu !

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nije ni grinder hteo mizi da pruzi ruku :)

Pruzio bi mu kitu da me je lepo zamolio [8D]

Kvejk brate mojne da mi se obracas tako plx mans ili makar opizdi jedan smajli ^^ ok?

... a to za Padasha znachi neverica to sto sam ga zatowerovao vs supermena i pande on kaze da je lejm!! ALOOOO!!!! ko sto je i Mizi rekao da ga je izlejmovao ... [|)] K'o kad meni dodje dr sa massom archera i hunta i gradi mi ap-e i ja treba da mu kazem lamer!! [:(!]

JEDINI LEJM KOJI POSTOJI U IGRICI SU RAIDERI I TENKICI NISTA DRUGO! [xx(]

Edited by Grinder

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

Ja sam uvideo da na bilo kom domacem touru pobedjuje onaj ko vise izmasuje,toweruje ili rusi.Ne treba cak ni pokusavati da se igra na skill(kao sto sam ja pokusao).Zato slececi tour koj bude bio,ocekujte od mene da ne vidite nista osim 1000 archera pa onda placite na imbu.Mene je licno sramota da na cw-u ili nekom touru igram takve taktike,al sta da se radi kad se na kraju zna samo ima pobednika ne i nacin na koji je dosao.

Ja sam uvideo da na bilo kom domacem touru pobedjuje onaj ko vise izmasuje,toweruje ili rusi.Ne treba cak ni pokusavati da se igra na skill(kao sto sam ja pokusao).Zato slececi tour koj bude bio,ocekujte od mene da ne vidite nista osim 1000 archera pa onda placite na imbu.Mene je licno sramota da na cw-u ili nekom touru igram takve taktike,al sta da se radi kad se na kraju zna samo ima pobednika ne i nacin na koji je dosao.

Brate nema pravila u igrici igraj kako znas i umes? cw vs mene si igrao na lame (bm/panda mass arc/talon) to je isto lame ako cemo tako al ajde necu da se mesam nisam igrao turnir pa nemam prava :)

Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte.

Brate nema pravila u igrici igraj kako znas i umes? cw vs mene si igrao na lame (bm/panda mass arc/talon) to je isto lame ako cemo tako al ajde necu da se mesam nisam igrao turnir pa nemam prava :)

[/quot

Da li si ti procitao sta sam napisao?

Da li se secas sta sam ti napisao posle cw-a?

Brate leko, o cemu ti to?... Sve je lejm na neki nacin, i hunte su lejm, i archeri su lejm, sve moze da bude jebeni lejm ako tako gledas.

Najbolje onda da uzmemo istog heroja svi, i bez unita, ciji heroj pobedi, taj je bolji [:D]

Elem, nije hejt ni nista, nego ne mozes tako bezveze da gledas samo zato sto ti nisi pobedio, ko sto ja pricam da je orc imba jer ne mogu da pobedim [:D]

Sve u svemu zacin C, i ne znam zasto sam ovo pisao, al ne skodi

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

Dobro jutro [:D]

Got some minuses for free?