Shejh Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 U februaru turnir u NP-u opet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDx.Semmir Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Bilo 12 igraca (mala nagrada? ) , u top 5 su aca miza zaba padash i grinder to znam do sad :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 I AJDE GOVEDO!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shejh Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Kidajte orcovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 PA KAZHITE SHTA SE DESHAVA???? STE PETARDIRANI???!?!??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Jao samo 12 igraca :D koji sjeb :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 (edited) Pa ovako...sve je pocelo okej,neki dosli na vreme,neki zakasnili,sve u svemu sve super bilo samo sto je 12 igraca ... i onda je doslo do problema sa organizovanjem grupa i tako toga pa se igralo odmah winner/loser sa 6 nosioca...da vam ne pricam mnogo je komplikovano sve posle... Bitno je da su u winneru igrali Aca Grinder i Zaba - razigravanje. Posto su posle odigranih svih medjusobnih partija [ bo1 ] svi imali po jednu pobedu,zaba odlucuje da se baca novcic za prolaz :D I grinder ide u polufinale luzera a govedo i zaba igraju finale vinera. Polufinale luzera beshe Miza vs Grinder , gde miza lejmerski unisti grinderu sve gradjevine i prodje u finale luzera,gde ga je cekao zaba koji je izgubio od ace. Zaba dobija mizu. veliko finale aca - zaba : Prva partija GW , dobio zaba, i posto bi u suprotnom zakasnili na bus, odlucuju da podele 90% nagrada,sto znaci da su dobili 2k svaki :DD a miza je uzeo 400 dinara,i za malo da se povrati :D Znaci ono,momci,iako sam ubacio malo humora gore,izvinjavam se zbog lose organizacije ... prvi mi je tour ali aj kao da probam da se izvadim... Nisam znao koliko ce vas biti pa se moralo igrati onako retardirano...opet izvinite... BTW REPSI SUTRA POSTO SU OSTALI U IGRAONI A NISMO MOGLI DA KACIMO JER SU VEC NEKI DEBILI IGRALI CW U KANTERU PA BI IM LAGOVALO ... [ god damn it ] to je to sve u svemu...bese bzvz. Edited January 19, 2008 by Quake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 govedu se nikad ne da da bude prvi izgleda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 govedo 2gi forever :D i gj svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Opusteno bih sabio Zabu da smo igrali nego pica nije smela!11 ololo :] Anyway, iako je ovo mozda bio turnir sa najmanjim brojem igraca, nije bilo toliko lose sto se atmosfere tice. Bilo je propusta u organizaciji, ali oke desava se. Jebeno je to sto nema buseva kasnije za BG/PN/NS itd. ;D Sve u svemu, gg svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ma da bilo je sve ok zezanje! jebeni novchici i Miza rus raspali Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Opusteno bih sabio Zabu da smo igrali nego pica nije smela!11 ololo :] Anyway, iako je ovo mozda bio turnir sa najmanjim brojem igraca, nije bilo toliko lose sto se atmosfere tice. Bilo je propusta u organizaciji, ali oke desava se. Jebeno je to sto nema buseva kasnije za BG/PN/NS itd. ;D Sve u svemu, gg svima pa ni iz jednog sela nema busa posle 20h, to najbolje znamo mi koji smo u RoC-u ishli po svakakvim zabitima (neko reche Sombor? ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 (edited) Ma da bilo je sve ok zezanje! jebeni novchici i Miza rus raspali Si se pomirio sa padashom :DDDDDDDDDD ? Znachi opet sorry na organizaciji,ali mislim da je zajebavanje makar bilo ono...malo iznad proseka makar :D @Edit : Jel zna neko sta je bilo sa turnirom u banja luci :D Nisam im uzeo mnogo igracha ^^ Edited January 19, 2008 by Quake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ja mislim da je luger uzeo & 50e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Opsti utisak o turniru u kragujevcu je:Organizacija je mozda mogla da bude malo bolja ali ispalo je ok najvise mi se svidelo pismo-glava:D po mojim proracunima putovali samo (Sexy,Lanmi i ja) oko 12 sati do kg i nazada potroslil smo oko 4-5 hiljada din ali sve to nije bitno ispali samo fer dosli samo a ne ko neke PEDERCINE imali su 2 sata puta mogli su da dodju peske pa nisu a prijavili su se za turn.U kg je ubedljivo najjaca karadjordjeva o tome nema dileme.I ako ja nisam igrao turn jer sam nubara utesio sam se u fudbalu pokazao sam Wolfy kako to radi pro igrac:D.Zeleo bih ovom priliko da se zahvalim mom bratu Grinderu sto nas je sacekao na buskoj kako sto je obeco jedno veliko HVALA.Ovaj nas put nebi bio zanimljiv da nije u dolasku u kg bilo naseg ruskog Brata Mize(koji nije spavao 3 dana) protiv koga ja inace imam 11-0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 Opsti utisak o turniru u kragujevcu je:Organizacija je mozda mogla da bude malo bolja ali ispalo je ok najvise mi se svidelo pismo-glava:D po mojim proracunima putovali samo (Sexy,Lanmi i ja) oko 12 sati do kg i nazada potroslil smo oko 4-5 hiljada din ali sve to nije bitno ispali samo fer dosli samo a ne ko neke PEDERCINE imali su 2 sata puta mogli su da dodju peske pa nisu a prijavili su se za turn.U kg je ubedljivo najjaca karadjordjeva o tome nema dileme.I ako ja nisam igrao turn jer sam nubara utesio sam se u fudbalu pokazao sam Wolfy kako to radi pro igrac:D.Zeleo bih ovom priliko da se zahvalim mom bratu Grinderu sto nas je sacekao na buskoj kako sto je obeco jedno veliko HVALA.Ovaj nas put nebi bio zanimljiv da nije u dolasku u kg bilo naseg ruskog Brata Mize(koji nije spavao 3 dana) protiv koga ja inace imam 11-0. Da sve je to istina ... Plavi Bik :D ? Najimba karadjoreva u srbiji...verujte mi svi :D ako bude bio sledeci turnir dodjite samo da jedete tu ^^ Verujte mi,ja sam fat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Opsti utisak o turniru u kragujevcu je:Organizacija je mozda mogla da bude malo bolja ali ispalo je ok najvise mi se svidelo pismo-glava:D po mojim proracunima putovali samo (Sexy,Lanmi i ja) oko 12 sati do kg i nazada potroslil smo oko 4-5 hiljada din ali sve to nije bitno ispali samo fer dosli samo a ne ko neke PEDERCINE imali su 2 sata puta mogli su da dodju peske pa nisu a prijavili su se za turn.U kg je ubedljivo najjaca karadjordjeva o tome nema dileme.I ako ja nisam igrao turn jer sam nubara utesio sam se u fudbalu pokazao sam Wolfy kako to radi pro igrac:D.Zeleo bih ovom priliko da se zahvalim mom bratu Grinderu sto nas je sacekao na buskoj kako sto je obeco jedno veliko HVALA.Ovaj nas put nebi bio zanimljiv da nije u dolasku u kg bilo naseg ruskog Brata Mize(koji nije spavao 3 dana) protiv koga ja inace imam 11-0. ahahahaha do jaja Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Opsti utisak o turniru u kragujevcu je:Organizacija je mozda mogla da bude malo bolja ali ispalo je ok najvise mi se svidelo pismo-glava:D po mojim proracunima putovali samo (Sexy,Lanmi i ja) oko 12 sati do kg i nazada potroslil smo oko 4-5 hiljada din ali sve to nije bitno ispali samo fer dosli samo a ne ko neke PEDERCINE imali su 2 sata puta mogli su da dodju peske pa nisu a prijavili su se za turn.U kg je ubedljivo najjaca karadjordjeva o tome nema dileme.I ako ja nisam igrao turn jer sam nubara utesio sam se u fudbalu pokazao sam Wolfy kako to radi pro igrac:D.Zeleo bih ovom priliko da se zahvalim mom bratu Grinderu sto nas je sacekao na buskoj kako sto je obeco jedno veliko HVALA.Ovaj nas put nebi bio zanimljiv da nije u dolasku u kg bilo naseg ruskog Brata Mize(koji nije spavao 3 dana) protiv koga ja inace imam 11-0. Brat ostaje brat ZAUVEK !!! jbte sada mi krivo sto nisam iso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 meni nije, igro sam ladder kutji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Sabio bi ti moj kobas, na GW sam te prebio nubaro Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 :))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 http://www.sendspace.com/file/iym5kq === replayevi sa turnira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Si se pomirio sa padashom :DDDDDDDDDD ? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 ju r faking idiot. nije hteo da ti pruzi ruku O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nije ni grinder hteo mizi da pruzi ruku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts