ne0 [RUR] Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 gledao sam pre nekog vremena emisiju na youtubeu tipa "real news", gde neki kralj(celav cini mi se), sedi i realno izvestava najvaznije vesti koje su se desuile tokom nedelje. Svaku emisiju se ubija od alkohola(tipa, pije 6 konzervi piva ili votku, sta vec ima). Dosta je dobtro odradjeno i sad tog istog lika ne mogu naci:). Secam se da ima dosta epizoda ali se ne mogu setiti kako se emisija stvarno zove. ajmo, mora da je jos neko gledao to.............mislim da imaju neka zuta slova u najavi, damn.............hitno je:) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=8D4Wa_pRZIY ? Breaking news Pijan Ćelav Edited January 12, 2008 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 nazalost nije........ ovaj lik u toku emisije stvarno pije(shots of tequilla, pivo), i tamo negde pri kraju jedva da zna o cemu prica..... lik je skroz zanimljiv i profi je odradjeno (cak ima i kolaz slika uz tok vesti) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts