ИГОР Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Е овако, сигурно је неко поставио 1000 оваквих питања али ја их нисам нашао, трудио сам се али их нисам нашао. Имам вајрлес 512/128 и страшно ми сецка или како рече мој друг блинкује. Е сад, шта ја треба да куцам, радим да бих нормално већ једном играо кантер. Пре док сам имао 256/64 ми је радио одлично једно време и онда је одједном кренуо да лагује као ненормалан са пингом од 1000-1500 и стално би ме избацивао сервер што је и нормално али и нисам могао никако да играм. Нашао сам неке "шифре" али и даље блинкује и људи се жале на то. Ако неко може да ми помогне унапред хвала ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ne znam kako nisi nasao kada na poslednje tri strane ima tuce ovakvih topica... http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=47392 A mozda bi mogao i da reinstaliras cs fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts