juicer. Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Star oko dva meseca , jako malo koriscen , savrseno ocuvan. Aparat ,punjac , torbica , mem kartica 1gb. specifikacije OVDE! 170e. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 offtopic uuuu Carl Zeiss, od kad sony radi sa njima, ili to jednostavno nisu isticali u prvi plan? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 U n95 imash carl zeiss optiku , izgleda su poceli da rade sa njima na najkvalitetnijim uredjajima. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 offtopic uuuu Carl Zeiss, od kad sony radi sa njima, ili to jednostavno nisu isticali u prvi plan? odavno. i da isticali su Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 nisam do sad primetio da su ispisivali i na aparatima, dodushe mozda i nisam obracao paznju:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 nisi obracao pazhnju margi, mislim da je sony postao neki partner zeissu jer su sonyjevi cybershotovi (josh od pore nego sto je sony pazario erikson) bili prvi digitalni foto aparati sa C-Z optikom, i ako primetish vecina njihovih mobilnih (a ne samo najjachi modeli) imaju tu optiku dok kod ostalih uglavnom ide samo u top-of-the-lline... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 ja bih bacio neku ponudu ovde ali NE SMEM! edit by mods: Fatboy je ponudio na topicu 80 evra za aparat. Savet za njega je - dogovori se sa chovekom preko PMa, bolje ce te konstatovati nego ovako. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 160e Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 150e Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts