HDx.LugeR Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Evo posto sam saznao za ovo odluchio sam da to postujem ovdje... Znachi turnir pocinje 19.01, u 10h u centru Banja Luke. Prijave su 5 eura i mozete se prijaviti na : 0038765167375 ili preko blic.net foruma http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=35003 Nagrade: 100% za prvo mjesto. Utjeshne za 2. i 3. mjesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Malo je zajeban datum i dosta je daleko, ali ako bi se sqpili mozhda bi i mogli da dodjemo :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 dobar je datum, ja dolazim ako fitja bude vozio, u suprotnom tesko, 20-og se radi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Ja bih dosao ako bi se skupila ekipa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ja dolazim ako me ceka neka dobra cava tamo Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ja bih dosao ako bi se skupila ekipa :) i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ja dolazim ako me ceka neka dobra cava tamo Pa sad je govedo napisao da dolazi ... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Brate, Zabo :) za tebe nije problem. Ti uvek navatas nesto u busu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 granny fucker [:D] Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 ja njubwar zen i mozda arap dolazimo ako se barabcine iz klana iscimaju btw , topik non related , za govedaricu da lakse spava : http://youtube.com/watch?v=leDpm5YE5UM&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 i ja e tebe chekam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ae ako ce neko ici busom, posto morate proci kroz Bijeljinu pa da i ja se ubacim :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Pazi da ne pogresis bus kao mi kad smo se vracali iz Vrbasa Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Ako hoce Glorijanci idemo :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 samo 100% od ucesca nagrade malo je to za Vladoicu :)hehehe ce biti neka utesna za mene sto se pojavljujem :)hehe Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Ae nek mi neko kazhe koliko je karta u oba smera iz Kragujevca do Banja Luke...strashno me mrzi da zovem :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 ^Evo chek, samo da pogledam u pasulj... Ti stvarno mislish da ce neko drugi da pozove i da pita, i da ti ostavi post na forumu?? I daj manje spamuj, svaki drugi post na svim topicima je tvoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 taj rad, batali malo quake, da ti ja ne dam odmor Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 taj rad, batali malo quake, da ti ja ne dam odmor Ma brate ne znam koji mi je u zadnja 2 - 3 dana... nije da hocu da spamujem nego ovo vreme strasno depresivno utice na mene,pa se ovde praznim :P Pokusacu da se kontrolisem u buduce :P ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 ako ti ne mozes sam, ti reci, nema frke Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDx.LugeR Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 Za prijave i informacije javite se na 00387 63 130 934!!! To je broj Dache iz Banja Luke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Dacha aka Gospodar_Zveri ? [:D] ne dolazim jbg ... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 I jel dolazi neko od vas sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 sta bi od ovoga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts