bagerseN Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 ovako treba mi cep sa onim malim govnetom virvirkom :D ako ima neko da udeli a da mu ne treba ako mu je bas hitno dacu mu 100 din i kletvu tnx poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 ovako treba mi cep sa onim malim govnetom virvirkom :D ako ima neko da udeli a da mu ne treba ako mu je bas hitno dacu mu 100 din i kletvu tnx poz jel si luddd :) ajhahaha udjesh u super market i uzmes virvirka :) ^^ uzmesh telefon tipa k750i koji ima onu jaku lapmu !!! stavis svetlo na cep i na koka-koli ti se ocrta dali je jelkica ili virvirak ali mora koka kola da bude mirna !!!! ajde srecno :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 29, 2007 Author Report Share Posted December 29, 2007 svaka ti dala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 rofl ^^ abjuz .. ja imam kuci 15 cepova sa jelkicama i 2 virvirka :D [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 jel si luddd :) ajhahaha udjesh u super market i uzmes virvirka :) ^^ uzmesh telefon tipa k750i koji ima onu jaku lapmu !!! stavis svetlo na cep i na koka-koli ti se ocrta dali je jelkica ili virvirak ali mora koka kola da bude mirna !!!! ajde srecno :) exStra experimenat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sickness Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Kupim 3 pakovanja koka kole ... nisam izvukao ni jednog ebenog virvirka ... i od sada pijem Next Sokove ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 jel si luddd :) ajhahaha udjesh u super market i uzmes virvirka :) ^^ uzmesh telefon tipa k750i koji ima onu jaku lapmu !!! stavis svetlo na cep i na koka-koli ti se ocrta dali je jelkica ili virvirak ali mora koka kola da bude mirna !!!! ajde srecno :) Kakva smekerska izvala jebote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts